Banner_ROC_A12

Over ROC A12

ROC A12 is een mbo-opleider in de regio Arnhem, Velp, Ede en Veenendaal.

ROC A12 groeit met je mee. Op de scholen van ROC A12 worden zo'n 100 mbo-opleidingen gegeven. Al op de vmbo-scholen Het Perron en Leerpark Arnhem kunnen leerlingen starten met een mbo-opleiding die vanuit de mbo-scholen van ROC A12 wordt verzorgd. De reguliere mbo-opleidingen kunnen studenten volgen op Astrum College, Dulon College en Technova College. En ook voor volwassenen zijn er legio mogelijkheden aan BBL-opleidingen en avondopleidingen. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie cursussen, maar ook vavo. Ruim 6.000 studenten volgen bij ons een opleiding, op verschillende niveaus, in voltijd of deeltijd.

ROC A12 heeft de afgelopen jaren toegewerkt naar een andere structuur. Onder de paraplu van ROC A12 profileren de locaties zich op eigen wijze, met een eigen naam en een eigen logo. Het doel is het kleinschalige karakter van het onderwijs te benadrukken, de betrokkenheid van studenten bij de school te vergroten en de relatie met de omgeving te versterken.

ROC A12 (bestaat uit Astrum College, Dulon College, Technova College), Het Perron en Leerpark Arnhem vallen onder de stichting COG

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen