Dulon college - shoot dec 2019-0109384.jpg

Volwassenenonderwijs

Op de ROC A12 scholen (Dulon College, Technova College en Astrum College) wordt VAVO, BBL en verschillende trainingen en cursussen aangeboden. Dit is niet het enige, want wil jij meer informatie over certificaten, over keuzedelen, inburgering, praktijkverklaringen en/of examens? Dan kan je ook zeker bij ons terecht!

Vavo

Via vavo is het voor volwassenen die geen diploma aan het voortgezet onderwijs hebben behaald, mogelijk alsnog een mavo-, havo- of vwo-diploma te halen. Meer weten over de mogelijkheden? Bezoek dan de vavo-pagina op de website van Dulon College.

Werkend leren én een diploma halen

In een BBL-opleiding werk je toe naar een volwaardig mbo-diploma. Het is de ideale manier om werken te combineren met een complete beroepsopleiding. Dat betekent vier dagen per week aan de slag in een bedrijf of instelling en een dag per week naar school.

Volwassenenonderwijs op de scholen

Op de scholen van ROC A12 bieden wij verschillende manieren van volwassenenonderwijs aan. Wij bieden o.a. certificaten, trainingen & cursussen, BBL-onderwijs, praktijkleren en vavo aan.

Steets - Dulon - shoot jun 2019-7603.png

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen