Ons aanbod voor volwassenen

Ons aanbod voor volwassenen

Voor volwassenen zijn er verschillende mogelijkheden om een studie te starten of om bij- of om te scholen.

Vavo 

Via vavo is het voor volwassenen die geen diploma aan het voortgezet onderwijs hebben behaald, mogelijk alsnog een mavo-, havo- of vwo-diploma te halen. Meer weten over de mogelijkheden? Bezoek dan de vavo-pagina op de website van Dulon College.

Inschrijven voor het vavo kan vanaf 1 april tot september via het digitale aanmeldsysteem van het Duloncollege

BBL

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Een BBL-opleiding is een beroepsopleiding in de vorm van werkend leren. Dat betekent vier dagen per week aan de slag in een bedrijf of instelling en een dag per week naar school. Voor volwassenen een mooie manier om werken te combineren met een opleiding. Meer weten over BBL? Bezoek onze BBL-pagina of bekijk ons opleidingenaanbod.

UPGRADE

UPGRADE is de onderwijspartner van ROC A12 op het gebied van bedrijfsopleidingen en opleidingen voor volwassenen in regio de Vallei en Gelderland-Midden.

  • Opleidingen voor volwassenen
    Wil jij je laten om- of bijscholen? UPGRADE biedt opleidingen, cursussen en trainingen op verschillende vlakken: van een opleiding tot secretaresse tot een cursus lassen en van beroepskeuzeonderzoek tot assessments en sollicitatietrainingen. Daarnaast kun je bij UPGRADE terecht voor re-integratie en inburgeringscursussen. Nieuwsgierig naar het volledige opleidingen aanbod? Check www.upgrade.nu

  • Bedrijfsopleidingen en cursussen 
    UPGRADE ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en professionaliseren van personeel door middel van bedrijfsopleidingen, - cursussen, trainingen en maatwerktrajecten. Voor UPGRADE staat de ontwikkeling van uw medewerkers centraal. UPGRADE werkt nauw samen met organisaties en bedrijven in de regio.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de informatie op de website van UPGRADE.