Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 142

 • Extra handen voor de zorg
  8 april 2020

  Extra handen voor de zorg

  Het coronavirus vraagt veel van alle medewerkers en vrijwilligers in Zorg en Welzijn. Op sociale media zijn mooie initiatieven ontstaan waarbij (oud-)zorgmedewerkers, studenten, gepensioneerden en docenten opgeroepen worden zich aan te melden als ze een steentje bij willen dragen aan het bestrijden van het coronavirus. Ook jij kunt helpen!

  Lees meer
 • 8 april 2020

  Praktijk gestuurd leren staat centraal binnen het LARS-project

  Het ROC A12 / Dulon College in Ede en zorginstelling ‘s Heeren Loo hebben gezamenlijk het LARS-project opgezet, dat in september dit jaar van start gaat. Bij LARS volgen de zorg- en welzijn studenten geen lessen op school, maar gaan zij direct de praktijk in op een locatie van ‘s Heeren Loo.

  Lees meer
 • 25 maart 2020

  Studenten Audiovisueel Specialist op Ede tv

  Eerstejaars studenten van de opleiding Audiovisueel Specialist van het Technova College hebben een vlog gemaakt waarin zij hun ervaringen over de coronacrisis delen.

  Lees meer
 • 24 maart 2020

  Massaal digitaal leren, misschien wel de grootste revolutie in het onderwijs

  EDE - Scholen en universiteiten zijn vorige week - noodgedwongen - en masse overgestapt op digitaal lesgeven. ,,Dit is misschien wel de grootste revolutie in het onderwijs sinds tijden’’, zegt Femmy Rave, directeur van het Dulon College in Ede, een school voor mbo-opleidingen.

  Lees meer
 • 14 maart 2020

  Update coronamaatregelen in het onderwijs (ledenbrief VO Raad)

  Wij volgen de richtlijnen van de overheid en dat betekent dat de komende week alle onderwijsactiviteiten gewoon doorgang vinden. 

  Lees meer
 • Huldiging skills finalisten roc a12
  13 maart 2020

  Huldiging Skills finalisten

  Trots zijn wij op alle studenten die meegedaan hebben aan de Skills, met in het bijzonder de drie medaillewinnaars.

  Lees meer