Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 116

 • Nieuwe winkel in Velp - De Astrum Store
  13 november 2019

  Nieuwe winkel in Velp: De Astrum Store

  VELP – Maandag 11 november werd de Astrum Pop-Up Store aan Den Heuvel in Velp door wethouder Dorus Klomberg en de Directeur van het Astrum College officieel geopend. De tijdelijke winkel is gevestigd in een deel van de voormalige bieb / Nieuwe Ruimte.

  Lees meer
 • Meet & Greet Zorg en Welzijn
  6 november 2019

  Meet & Greet Zorg en Welzijn

  Ontdek de mogelijkheden die werken en leren in Zorg en Welzijn jou te bieden hebben! Tijdens de Meet & Greet Zorg en Welzijn zijn er allerlei leuke activiteiten om je verder te oriënteren op ander werk.

  Lees meer
 • Kampioenen!!
  24 oktober 2019

  Laurens de Wit wint samen met studententeam de Ford Fiesta Sprint Cup

  Samen met Laurens de Wit heeft het Technova Racing Team het kampioenschap in de Ford Fiesta Sprint Cup binnen gehaald. Wat een ongelooflijk resultaat om met een studententeam een rijder kampioen te mogen maken. De Vakgarage auto ging dit weekend weer als een speer. Pole position in de kwalificatie en uiteindelijk in beide races op P1.

  Lees meer
 • Johan Berkhout ambassadeur ROC A12
  16 oktober 2019

  Johan Berkhout ambassadeur ROC A12 in de race om dé ambassadeur van het mbo te worden

  Welke mbo-student wordt de Landelijke Ambassadeur mbo 2019? Via het online programma Mbo’ers Pakken Aan op het YouTube-kanaal Dit is mbo kun je zien hoe 42 mbo-ambassadeurs in de race zijn voor deze titel. De trailer van het programma kun je daar al bekijken, net als de introductiefilmpjes van de ambassadeurs zelf.

  Lees meer
 • Persbericht Technova College mbo Ede
  14 oktober 2019

  Intentieverklaring Technova College en de HAN doorlopende leerlijn zelfrijdend vervoer

  Technova College en de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen zijn koploper in Nederland met de ontwikkeling van de doorlopende Leerlijn Zelfrijdend Vervoer.

  Lees meer
 • Uitnodiging Seminar Technova College 9 oktober
  3 oktober 2019

  Uitnodiging Seminar Zelfrijdend vervoer en onderwijs 9 oktober

  Op 1juli jl. is één van de automatisch rijdende WEpods door de provincie Gelderland overgedragen aan Technova College in Ede, om deze als leerobject te gebruiken. De technische mbo-school gaat in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) doorlopende leerlijnen ontwikkelen met als doel professionals klaar te stomen voor de toekomst in de automotive branche.

  Lees meer