ROC A12

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 54

 • officiele_opening_van_de_cees_van_der_knaaphal_ede_topsporthal.jpg
  9 juli 2018

  Officiële opening van de Cees van der Knaaphal

  Na veertien maanden bouwen is het zover: oud-burgemeester Cees van der Knaap plaatst op zaterdag 14 juli de allerlaatste steen van de Topsporthal in Ede die zijn naam draagt.

  Lees meer
 • voorschakeltraject entreeopleiding
  9 juli 2018

  Voorschakeltraject Entreeopleiding

  Onlangs mochten twaalf deelnemers aan het Voorschakeltraject Entree voor (jonge) statushouders hun certificaat van deelname in ontvangst nemen.

  Lees meer
 • met_actieplan_techniek_kinderen_en_ouders_bereiken_jannemieke_wijgergangs
  26 juni 2018

  Met actieplan techniek kinderen én ouders bereiken

  Er is een nijpend gebrek aan mbo’ers in de techniek. Dat laat zich nu al voelen. Over een paar jaar, als veel techneuten vanwege hun pensioen uit de arbeidsmarkt stromen, kan de schreeuw om handige handen nog harder door gaan klinken.

  Lees meer
 • overhandiging_symbolische_sleutel_c_femke_rops_technova_college.jpg
  26 juni 2018

  Oplevering Technova College

  EDE – Na twee jaar voorbereiding en bouwen is het nieuwe techniekgebouw aan de Bovenbuurtweg te Ede klaar. Op maandag 25 juni vierden het bouwteam, ROC A12 en opdrachtgever Christelijke Onderwijs Groep Vallei & Gelderland Midden (COG), de stichting waar ROC A12 onderdeel van is, een feestelijke sleuteloverdracht.

  Lees meer
 • alain ter horst ambassadeur astrum college en roc a12
  18 juni 2018

  Alain ter Horst wint ROC A12 Ambassadeursverkiezing 2018

  Alain ter Horst, student Sport & Bewegen is dé ambassadeur van ROC A12 geworden! 13 genomineerden van de scholen van ROC A12 streden voor de eervolle titel én de finaleplaats voor de Landelijke Ambassadeursverkiezing ‘Dit is mbo’.

  Lees meer
 • Persbericht open dagen ROC A12 2018
  4 juni 2018

  Infoavond ROC A12, Dulon College en Astrum College

  Dinsdagavond 5 juni 2018 openen het ROC A12, het Dulon College en het Astrum College hun deuren voor toekomstige studenten. Leerlingen die zich orienteren op een mbo-opleiding en hun ouders zijn van harte welkom op de locaties in Ede, Arnhem/Velp en Veenendaal.

  Lees meer