Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 157

 • 29 september 2020

  Werkgevers tevreden over afgestudeerde mbo'ers

  Bedrijven waar mbo-studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan zijn tevreden over afgestudeerde mbo’ers. Dat blijkt uit de derde editie van het onderzoek van SBB naar het oordeel van werkgevers over de aansluiting van het mbo op de arbeidsmarkt. Op Prinsjesdag presenteerde de regering de uitkomsten als indicator op de Rijksbegroting.

  Lees meer
 • 2 september 2020

  Zevenaarse Donna ging terug naar school en jaagt nu haar droom na

  Ze was bloemist, maar dook weer de boeken in met als doel professioneel gezinsouder te worden. Donna Bongers (40) uit Zevenaar is niet de enige zij-instromer in de zorg.

  Lees meer
 • 28 augustus 2020

  Update maatregelen op school tegen coronavirus

  Helaas, het coranavirus is nog niet onder controle dus wij hebben maatregelen genomen. We volgen als altijd de richtlijnen van het RIVM.

  Lees meer
 • 21 augustus 2020

  Project Instroom nieuwkomers: 17 deelnemers naar BBL-opleiding

  17 nieuwkomers die in januari zijn gestart met hun vooropleiding in de zorg, hebben deze onlangs succesvol afgerond en stromen door naar een regulier BBL-traject. Een mooi tussentijds resultaat van het project Instroom nieuwkomers in de ouderenzorg.

  Lees meer
 • silke_kruese_geselecteerd_voor_fotowedstrijd_rijksmuseum.png
  4 augustus 2020

  Silke Kruese geselecteerd voor fotowedstrijd Rijksmuseum

  Het Rijksmuseum maakte bekend wie de tien deelnemers van Document Nederland Junior zijn. De jaarlijkse fotowedstrijd voor middelbare scholieren en mbo-studenten heeft als thema Wie ben jij? De Jongeren werd gevraagd om bewust naar zichzelf en hun omgeving te kijken. Dit heeft geleid tot intieme fotoseries met persoonlijke verhalen. De fotoseries van de tien deelnemers zijn vanaf vanaf 8 oktober te zien in de Teekenschool

  Lees meer
 • Zij-instromer Donna Heijneman
  10 juli 2020

  42 zij-instromers geslaagd bij Astrum College

  Donna’s droom kwam uit dankzij uniek opleidingstraject voor zij-instromers in de Zorg.

  Lees meer