Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 164

 • 9 juli 2021

  Eerste nieuwkomers in de ouderenzorg behalen al na anderhalf jaar mbo-diploma

  Eind januari 2020 startten 28 nieuwkomers (statushouders) in Gelderland met het instroomproject Nieuwkomers in de ouderenzorg. Rafah Ferzli (41), die vijf jaar geleden met haar gezin uit Syrië vluchtte, was één van die 28 leerlingen. Na slechts anderhalf jaar studeren aan het Dulon College, kreeg Rafah op dinsdag 6 juli als een van de eersten haar felbegeerde mbo-diploma overhandigd om als gekwalificeerd medewerker aan de slag te gaan als Helpende Plus in de ouderenzorg. Het is een mooi eerste resultaat van het instroomproject waarin onder meer tien ouderenzorgorganisaties, regionale onderwijspartners en elf gemeenten hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

  Lees meer
 • 27 januari 2021

  Storing Intranet

  Vanwege een storing is ons intranet tijdelijk niet bereikbaar. De IT-afdeling is op dit moment bezig te onderzoeken wat er aan de hand is. We hopen zo snel als mogelijk intranet weer in de lucht te krijgen.

  Lees meer
 • 8 december 2020

  ICT Campus met Digital Days op tweede plek in de categorie Opleiding & Training van de Computable Awards 2020

  ICT Campus heeft met het tech talent-evenement Digital Days een tweede plek behaald van de Computable Awards 2020. Op 24 november maakte vakblad Computable alle winnaars bekend tijdens een live-uitzending. De Compubtale Awards zijn de belangrijkste ICT-prijzen die jaarlijks worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

  Lees meer
 • Samenwerking werkkracht COG
  20 november 2020

  Werkkracht en COG matchen arbeidsmarkt in regio Food Valley

  EDE – Een mismatch op de arbeidsmarkt kan vaak verholpen worden door juist onderwijs. Daarom ondertekenen Werkkracht, de Christelijke OnderwijsGroep Vallei en Gelderland-Midden (COG) en UPGRADE op woensdag 18 november 2020 een samenwerkingsovereenkomst voor een passend scholingsaanbod gericht op de arbeidsmarkt in de regio Food Valley.

  Lees meer
 • 10 november 2020

  Street Art Ede Garden of Ede

  ​​Op maandag 9 november is de aftrap geweest van de grootste muurschildering in Ede tot nu toe. Het wordt 'schilderen op nummer XXL' op een muur van 25x7 meter. De muurschildering is een ode aan de gemeente Ede en heeft daarom de titel 'Garden of Ede'.

  Lees meer
 • 6 november 2020

  Corona snelteststraat voor regio 0318 op Kenniscampus Ede geopend.

  Vanaf aanstaande maandag is het mogelijk om ook in regio 0318 een corona sneltest te doen. Binnen 15 min. na de test ontvang je al de uitslag. Vier ondernemers, een huisarts, de Christelijke Hogeschool Ede en Christelijke Onderwijs Groep (COG, waaronder Dulon College en Technova College) hebben de handen inéén geslagen om dit mogelijk te maken. In nauwe samenwerking met de GGD.

  Lees meer