Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 124

 • Technova College innoveert binnen en buiten de muren
  21 januari 2020

  Technova College innoveert binnen en buiten de muren

  Het borrelt en bruist op het Technova College in Ede. Succesvolle events, nauwere lijntjes met de HAN, meer samenwerking met het bedrijfsleven: ze zetten het innovatieve techniekgebouw en daarmee het mbo in de regio gerichter op de kaart.

  Lees meer
 • onze topopleidingen 2020
  14 januari 2020

  Onze topopleidingen 2020

  We gaan dit jaar met een positief gevoel in! De reden daarvoor is dat vandaag zijn de uitslagen van de Mbo Keuzegids 2020 bekendgemaakt.

  Lees meer
 • 13 januari 2020

  Op weg naar een Rookvrije Generatie

  Met trots kondigen we aan dat alle scholen van de Christelijke Onderwijs Groep Vallei en Gelderland-Midden (COG) per 1 augustus 2020 een volledige rookvrije (werk)omgeving zijn. Wij vragen onze werknemers, studenten en leerlingen om niet te roken in of rond het schoolterrein. Dat zorgt voor een gezonde werkplek en draagt bij aan een Rookvrije Generatie.

  Lees meer
 • Rijk trekt stagevergoedingen gelijk
  6 januari 2020

  Rijk trekt stagevergoedingen gelijk

  Mbo'ers die stage gaan lopen bij de Rijksoverheid, krijgen per 1 januari 2020 dezelfde vergoeding als stagiairs van hogescholen en universiteiten. De vergoeding voor mbo'ers gaat 180 euro omhoog. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken was het eerdere verschil in stagevergoeding op basis van opleidingsniveau "niet goed uitlegbaar".

  Lees meer
 • 18 december 2019

  Lienke stroomt door van mbo naar hbo

  Lienke Stehouwer (21) heeft de opleiding Onderwijsassistent afgerond aan het Dulon College in Ede. Ze is doorgestroomd naar de hbo opleiding Social Work bij de Christelijke Hogeschool Ede (CHE).

  Lees meer
 • Studenten Astrum College leren werken met nieuwste zorgsystemen
  12 december 2019

  Studenten leren werken met nieuwste zorgsystemen

  De zorgsector in Nederland is dringend op zoek naar goed opgeleide medewerkers. Elke zorginstelling heeft te maken met tekorten en de verwachting is dat het aantal vacatures bij zorginstellingen in de komende jaren alleen maar verder gaat toenemen.

  Lees meer