Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 168

 • 23 november 2022

  Meet & Greet: Zorg en Welzijn

  In samenwerking met de regionale partners van Zorg & Welzijn (zoals WZW, WSP, Leerwerkloket, en werkgevers) heeft Dulon College op 22-11-2022 een Meet & Greet georganiseerd.

  Lees meer
 • 20 oktober 2022

  Keihard nodig én een dik salaris: 'Vaak gehoord dat ik 'maar' mbo deed'

  Het mbo krijgt er tot en met 2027 flink meer geld bij van het kabinet: 4,4 miljard euro.

  Lees meer
 • 21 december 2021

  Dulon College, Technova College en Astrum College hebben zes topopleidingen

  ​​​​​​Maandag 20 december 2021 zijn de uitslagen van de Mbo Keuzegids 2022 bekendgemaakt. ROC A12 krijgt 62,1 punten uit een totaal van 100 punten. Weer een stapje hoger dan vorig jaar, we staan op plaats 14!

  Lees meer
 • Gilia Schipper Bert Brand
  3 december 2021

  Scholen werken samen aan doorlopende leerlijnen vmbo-mbo

  EDE- Christelijke Onderwijsgroep (COG) en verschillende vmbo-scholen in de regio gaan de samenwerking aan om doorlopende leerlijnen binnen het onderwijs verder in te richten en te optimaliseren voor leerlingen die een route van het vmbo/pro naar een mbo-opleiding volgen.

  Lees meer
 • 9 juli 2021

  Eerste nieuwkomers in de ouderenzorg behalen al na anderhalf jaar mbo-diploma

  Eind januari 2020 startten 28 nieuwkomers (statushouders) in Gelderland met het instroomproject Nieuwkomers in de ouderenzorg. Rafah Ferzli (41), die vijf jaar geleden met haar gezin uit Syrië vluchtte, was één van die 28 leerlingen. Na slechts anderhalf jaar studeren aan het Dulon College, kreeg Rafah op dinsdag 6 juli als een van de eersten haar felbegeerde mbo-diploma overhandigd om als gekwalificeerd medewerker aan de slag te gaan als Helpende Plus in de ouderenzorg. Het is een mooi eerste resultaat van het instroomproject waarin onder meer tien ouderenzorgorganisaties, regionale onderwijspartners en elf gemeenten hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

  Lees meer
 • 27 januari 2021

  Storing Intranet

  Vanwege een storing is ons intranet tijdelijk niet bereikbaar. De IT-afdeling is op dit moment bezig te onderzoeken wat er aan de hand is. We hopen zo snel als mogelijk intranet weer in de lucht te krijgen.

  Lees meer