Technova College organiseert een online open dag

14-04-2020

Een nieuwe school uitkiezen is nog lastiger nu je ineens geen open dagen meer kunt bezoeken. Hoe moet je dan een keuze maken? Als ouder wil je het beste voor je kind. Jouw puber wil dat dit de tofste school is, met de leukste leraren, vakken en roosters. Het Technova College heeft hier iets op bedacht; een online open dag! Op donderdag 21 april kun je om 15.00 uur verschillende presentaties van vakdocenten volgen en via een handige chatfunctie kun je direct je vragen stellen.

Zonder techniek en creatie geen toekomst!

Op het Technova College leer je een vak waar de maatschappij om vraagt. “Wij leiden de technische en creatieve helden op die de toekomst nodig heeft”, zegt directeur Ad van Dijk. De toekomst heeft vakhelden nodig. Hoe de toekomst er precies uit gaat zien weet niemand, maar één ding is volgens het Technova College zeker; het zal steeds meer draaien om technologie. “Je gaat hier dus niet alleen een mbo-opleiding volgen omdat je iets met techniek hebt, of omdat je iets met je handen wilt doen. Je gaat hier naartoe omdat je bij een groep wilt horen die onmisbaar is in de toekomst! Een groep die met zekerheid een baan krijgt en een belangrijke rol speelt in de maatschappij van morgen”, aldus Ad.
 

‘Je gaat hier naartoe omdat je bij een groep wilt horen die onmisbaar is in de toekomst!’

Op deze school word je dus opgeleid tot een echte expert in een technisch of creatief vakgebied. Jij wordt een held, iemand waar mensen trots op zijn. Want jij gaat ze helpen bij dingen waar zij niet zonder kunnen. Jij weet straks probleemloos die auto te repareren waarvan het lampje in het dashboard bleef branden. Of jij bent het creatief talent die verhalen weet te vangen door een lens en anderen laat verwonderen. Al deze helden van de toekomst ontstaan op het Technova College. Kortom: het Technova College is de school voor vakhelden. Wie hier een opleiding volgt gaat écht iets betekenen want toekomst heeft jou hard nodig!

Kom online kennis maken

Op dinsdag 21 april organiseert ook het Technova College een online kennismaking. Van 15.00 uur tot 18.00 uur volg je van verschillende opleidingen online presentaties, gegeven door vakdocenten. Via een chatfunctie kun je als ouder of toekomstig student al je vragen stellen.
Bekijk hier het programma!  Ben jij erbij? Ga op dinsdag 21 april naar deze website voor de online presentaties en het exacte programma.

Ben jij nu al nieuwsgierig naar deze school? Neem alvast een kijkje!

Binnenkijken bij Technova College

Wil je nog meer zien? Bekijk het Youtube-kanaal van het Technova College!

bron: Indebuurt Ede