Skills Heroes kwalificatiewedstrijd in Ede

11-01-2017

Op 23 januari aanstaande zullen 2 ROC A12 studenten van de opleiding Allround Schoonheidsspecialist hun talenten laten zien tijdens de kwalificatiewedstrijd van Skills Heroes. Zij zullen op deze dag strijden tegen andere tegen studenten van 10 andere mbo-instellingen. ROC A12 Ede opent haar deuren voor alle deelnemers en wenst iedereen veel succes.

Tegelijk vindt dezelfde wedstrijd ook plaats bij ROC Mondriaan in Den Haag.

Strijden tegen andere studenten

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. Er zijn wedstrijden voor verschillende niveaus en leerjaren. De voorrondes zijn geweest en studenten van de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste krijgen tijdens de kwalificatiewedstrijd de kans om hun talenten te laten zien. Zij zullen strijden tegen andere studenten van diverse mbo-scholen uit het hele land. Hiervoor ontvangt ROC A12 deelnemers, begeleiders, de jury en de Skills Heroes auditor.

De winnaars van de kwalificatiewedstrijd gaan door naar de nationale finale, deze zal in maart in de RAI in Amsterdam plaatsvinden. Hier wordt bepaald wie zich nationaal kampioen schoonheidsspecialist mag noemen.

Studenten van de opleiding Mechatronica, Bouwkunde en Motorvoertuigentechniek zullen deze maand deelnemen aan kwalificatiewedstrijden bij verschillende ROC’s waaronder ROC Mondriaan in Den Haag. Hierover later meer Hierover later meer uiteraard.

Meer weten?

ROC A12 zal het nieuws over de Skills Heroes kwalificatiewedstrijd uiteraard delen via de social media-kanalen. Volg het nieuws op de Facebook pagina en Twitter.

Meer informatie over deze vakwedstrijden voor het mbo vind je op de website van Skills Heroes.