Retail Ede

Ondernemer Retail (BOL) - Ede

Aanmelden

Ben jij als ondernemer retail je eigen toekomst de baas? Met de opleiding ondernemer retail mbo 4 ga je voor een toekomst voor jezelf. Je eigen retailzaak beginnen, met eigen verantwoordelijkheid, het benutten van je kansen en het doorstaan van tegenslag: na deze opleiding ben je er klaar voor.

De mbo ondernemer retail is iets voor jou als je:

✓ Verantwoordelijkheid durft te nemen ✓ Een ondernemende houding hebt

✓ Over doorzettingsvermogen beschikt  ✓ Een neus hebt voor commerciële kansen

De mbo ondernemer retail opleiding

Het runnen van een eigen zaak is een grote verantwoordelijkheid. Tijdens deze opleiding mbo ondernemer retail maken we je er klaar voor. Je leert een goed ondernemingsplan schrijven en beleid maken op het gebied van commercie, financiën, organisatie, personeel en logistiek. 

Als toekomstig ondernemer retail leer je van alles. Bijvoorbeeld over de winkelwetgeving, maar ook over de rol van internet binnen de detailhandel. Daarnaast is er volop aandacht voor het bijhouden van de administratie, omgaan met personeel en het voeren van een inkoopbeleid. Al tijdens de opleiding ondernemer retail voer je veel praktijkopdrachten uit, zodat je de diverse kanten van het ondernemerschap leert kennen.

Jouw carrière na deze opleiding

Als ondernemer retail geef jij leiding aan een kleine zelfstandige onderneming. Dit kan op bijna elk terrein; van een kledingboetiek en een cadeauwinkel tot een elektronicazaak. Net waar je passie ligt of waar jij de meeste kansen ziet. Jij zorgt met de nette verzorging van je winkel, de juiste assortimentskeuze, het persoonlijk contact met de klant en een goede dienstverlening voor klantenbinding en het behalen van goede omzetresultaten. 

Dankzij de nette verzorging van de winkel, de assortimentskeuze, het persoonlijk contact met de klant en een goede service verlening zorg jij voor klantenbinding en het behalen van goede omzetresultaten. Je voert de werkzaamheden op de werkvloer zelf uit en kan daarbij worden ondersteund door medewerkers. Je begeleidt, stimuleert en motiveert hen om het werk goed te doen. Als ondernemer retail zorg je bovendien voor een goed netwerk om de positie op de markt te versterken.

Doorleren na deze opleiding

Na het behalen van dit diploma kun je doorstuderen aan het hbo.

Waarom kiezen voor deze opleiding bij het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Zeker als ondernemer retail met een eigen zaak. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Studie in Cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Ondernemer retail BOL