Management Support Ede

Office Assistant (Secretaresse) (BBL) - Ede

Aanmelden

Binnenkort wordt deze opleiding samengevoegd met de opleiding: Financieel Administratief Medewerker . Deze opleidingen krijgen de nieuwe naam:
Allround Assistant Business Services.

Iets voor jou?

Jij bent flexibel, klantvriendelijk en je vindt het leuk om te plannen. Je werkt zorgvuldig en bent communicatief vaardig. 

De opleiding Office Assistant

Tijdens je opleiding verdiep jij je onder andere in vakken als informatiemanagement, het plannen en organiseren van vergaderingen en (buitenlandse) reizen en secretariële en administratieve vakken. Daarnaast volg je de algemene vakken Nederlands, Rekenen, Engels en Loopbaan & Burgerschap, waarvan Nederlands en Engels ook een beroepsgericht gedeelte bevat.

Tijdens de opleiding kun je keuzedelen volgen, zodat je meer kunt leren over jouw vakgebied. Dit vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en zorgt ervoor dat je makkelijker kunt doorstromen naar een vervolgopleiding.

Jouw carrière

Als Office assistant ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Je bent werkzaam bij het secretariaat van een bedrijf, waar je de telefoon opneemt, e-mails beantwoordt en verslagen schrijft. Je voert zelfstandig allerlei secretariële en administratieve werkzaamheden uit en je bent de schakel tussen het management, jouw collega’s en de externe relaties.