Meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer

Met de opleiding Meubelmaker/(Scheeps)Interieurbouwer wordt je met theorie en praktijk klaargestoomd voor een carrière in de meubelbranche. Je leert technische tekeningen lezen en doet kennis op over diverse houtmaterialen. Met behulp van diverse machines, gereedschappen en materialen, maak je verschillende producten. Dat kan een tafel, bed of winkelinrichting zijn. Je leert monteren, afwerken, lijmen en kitten en verschillende gereedschappen en machines bedienen. Bij het instellen en bedienen van houtbewerkingsmachines is volop aandacht voor de milieu- en Arbowetgeving. 

Meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer (BBL) - Ede

2 jaar Niveau 2 BBL Technova College Bovenbuurtweg 7 - Ede

Wil jij iets moois en functioneels bouwen met je eigen handen? Als meubelmaker of interieurbouwer maak je niet alleen iets wat veel gebruikt wordt, maar ook iets wat mooi moet zijn. Creativiteit en gevoel voor vormgeving zijn daarbij van belang.

Meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer (BOL) - Ede

2 jaar Niveau 2 BOL Technova College Bovenbuurtweg 7 - Ede

Wil jij de handen uit de mouwen steken en leren om zelf meubels te maken, van eerste ontwerp tot eindproduct? Met de opleiding meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer kun jij meubelmaker worden en aan de slag gaan in de meubelindustrie of in een atelier.

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen