Financiële beroepen Ede

Bedrijfsadministrateur (BOL) - Ede

Aanmelden

Binnenkort wordt deze opleiding samengevoegd met de opleiding: Junior Assistent-Accountant. Deze opleidingen krijgen de nieuwe naam:
Business Administration & Control Specialist.

De wereld van bedrijfsadministratie ligt aan je voeten. Tijdens de opleiding bedrijfsadministrateur niveau 4 op het Dulon College in Ede, leer jij hoe je jouw pad in deze wereld uit kunt stippelen. Doordat wij jou de juiste handvatten aanreiken, maar ook omdat jij zelf bepaalt hoe je wilt dat jouw leerproces eruit ziet. Lees snel meer over deze opleiding!

Iets voor jou als je:

✓ Echt iets met cijfers hebt           ✓ Geconcentreerd en nauwkeurig werkt  

✓ ICT-vaardig bent            ✓ Goed kunt omgaan met vertrouwelijke informatie

Over de opleiding bedrijfsadministrateur

Op de opleiding bedrijfsadministrateur mbo niveau 4 ligt de nadruk op financieel administratieve vakken. Je volgt een combinatie van theorievakken (Financiële administratie en Bedrijfseconomie) en praktijkgerichte simulatiebedrijven. Daarnaast volg je Nederlands, Engels en ICT-onderwijs. Je leert onder andere:

  • Inkoop- en verkoopfacturen controleren
  • Het bankboek in het boekhoudprogramma Exact Online importeren en invoeren
  • Een aangifte omzetbelasting doen
  • De jaarafsluiting verzorgen
  • Werken met Excel

Binnen deze BOL-opleiding speelt beroepspraktijkvorming (stage) een belangrijke rol. Je zult gedurende je opleiding een aantal keer stages lopen.

Havist, eerstejaars HBO Economisch domein of al een niveau 4-diploma op zak? 

Dan is er voor jou maatwerk mogelijk. Bijvoorbeeld als je je mbo bedrijfsadministrateur niveau 4 versneld of op een andere manier op maat wilt doen. Informeer naar ons maatwerktraject!

Jouw carrière als bedrijfsadministrateur

Met een diploma van deze bedrijfsadministrateur-opleiding op zak, kun jij aan de slag op de afdeling administratie van een bedrijf of instelling. Daar creëer je voor het management en externe belanghebbenden inzicht in de financiële positie van het bedrijf.

Jouw werkzaamheden als bedrijfsadministrateur bestaan uit het bijwerken en controleren van inkoop- en verkoopfacturen. Ook bied jij ondersteuning bij het maken van de jaarrekening en regel je de aangifte omzetbelasting.

Doorleren na bedrijfsadministrateur niveau 4

Na je bedrijfsadministrateur mbo verder leren? Deze opleiding sluit goed aan bij alle opleidingen binnen het economisch domein op het hbo, zoals Accountancy en Bedrijfseconomie.

Waarom mbo bedrijfsadministrateur op het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs   ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces        ✓ Hoge slagingspercentages

Wordt dit 'm?

Meld je dan hier direct aan!

Twijfel je nog?

Stuur dan een mail met jouw vraag naar steljevraag@duloncollege.nl

Niet wat je zocht?

Wij kunnen met je meedenken.

Klik hier om hulp te krijgen bij de studiekeuze.

Terug naar alle opleidingen.