opleiding assistent installatie- & constructietechniek Ede

Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek (BOL) - Ede

Aanmelden

Vanaf schooljaar 2022/2023 gaat de opleiding Assistent installatie en constructietechniek verder onder de naam: Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek.

Stilzitten zit niet in jou. Het liefst steek jij je handen uit de mouwen en ga je ergens aan sleutelen. Met machines en gereedschappen werken vind je fascinerend. Je bent nauwkeurig en je hebt een praktische instelling. En niet te vergeten, je bent natuurlijk ook een echte teamplayer. In dat geval is de opleiding tot assistent installatie- en constructietechniek wel iets voor jou.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over de opleiding assistent installatie- en constructietechniek niveau 1 aan het Dulon College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat dit de opleiding voor jou is? Schrijf je dan direct in. 

De opleiding assistent installatie- en constructietechniek is iets voor jou als je:

✓ technisch inzicht hebt

✓ graag sleutelt aan machines en met gereedschap werkt

✓ graag praktisch aan de slag gaat                    

✓ voor anderen klaar wilt staan

Over de opleiding assistent installatie- en constructietechniek

Jij ziet het wel zitten om je collega’s te helpen met uiteenlopende taken. Zo kun je helpen daar waar het nodig is. Verder hoef je nog niet precies te weten wat je wilt gaan doen, want de opleiding tot assistent installatie- en constructietechniek is breed. Je leert de technieksector in de hele breedte kennen. Zo kun je mooi uitzoeken wat het beste bij jou past: metaal-, installatie- of elektronisch werk.

Je leert door te doen. Je krijgt theorie, maar vooral veel praktijkles. Je leert hoe je basis-productiewerk aflevert, met verschillende gereedschappen werkt, voor een nette werkplek zorgt en anderen ondersteunt bij hun werkzaamheden. 

BOL of BBL?

BOL staat voor beroepsopleidende leerweg. BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Tijdens je BOL-opleiding leer je door te doen, door middel van praktijkvakken en stages. Tijdens je BBL-opleiding doe je praktijkervaring op bij een leerbedrijf. Bij dit leerbedrijf ben je in dienst. 

De opleiding assistent installatie- en constructietechniek wordt ook aangeboden als BBL-opleiding. Twijfel je welke leerweg het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op of mail je vraag naar steljevraag@dulon.nl.

Jouw carrière na je opleiding assistent installatie- en constructietechniek

Met je diploma van de opleiding tot assistent installatie- en constructietechniek op zak, kun je aan de slag in uiteenlopende organisaties in de technieksector. Denk aan bedrijven in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en installatietechniek. 

Je kunt aan de slag bij kleine, middelgrote en grote bedrijven. Je werkt in de werkplaats, in een productiehal of op locatie bij de klant. Je voert eenvoudig productiewerk uit of je assisteert een ervaren collega.

Doorleren na de opleiding assistent installatie- en constructietechniek

Wil je nog niet direct aan de slag na je opleiding assistent installatie- en constructietechniek? Stroom dan door naar een technische niveau 2 vak-opleiding  aan het Technova College, bijvoorbeeld:

Waarom de opleiding assistent installatie- en constructietechniek volgen op het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

 

Aanmelden voor de opleiding assistent installatie- en constructietechniek

Via de aanmeldbutton hieronder meld je je direct aan voor de opleiding assistent installatie- en constructietechniek (vanaf volgend schooljaar assistent metaal-, elektro- en installatietechniek) op het Dulon College. 

Aanmelden ->