Allround assistant Business Services (BOL) - Velp

Aanmelden

Wil jij werken met cijfers én met mensen? Kun je geen genoeg krijgen van organiseren en ordenen? Dan is de opleiding allround assistant business services (voorheen financieel administratief medewerker en office assistant) perfect voor jou. Volg je daarvoor deze mbo-opleiding niveau 3 op het Astrum College in Velp, dan heb jij straks alles in handen om wereldwijde kansen te pakken.

Iets voor jou als je:

✓ Het leuk vindt om te plannen            ✓ Zorgvuldig te werk gaat

✓ Flexibel en klantvriendelijk bent      ✓ Goede communicatieve vaardigheden hebt

Over deze opleiding allround assistent business services

Tijdens deze opleiding verdiep jij je in zaken zoals financiële administratie, bedrijfseconomie, informatiemanagement en secretariële vakken. In theorielessen, simulaties én stages leer je alles over het vak. Je duikt onder andere in de volgende werkzaamheden:

  • Inkoop- en verkoopfacturen controleren
  • Het bankboek importeren en invoeren in boekhoudprogramma Exact Online
  • Aangifte omzetbelasting doen
  • De jaarafsluiting verzorgen
  • Vergaderingen en (buitenlandse) reizen organiseren

Ook volg je de algemene vakken Nederlands, Engels, ICT-onderwijs (met focus op Excel) en loopbaan & burgerschap. Daarnaast kun je keuzedelen volgen om nog meer te weten te komen over jouw vakgebied. Zo vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt. Daardoor kom jij straks makkelijker aan een baan of een plek bij een vervolgopleiding.

Jouw carrière als mbo allround assistent business service

Met je diploma op zak kun jij aan de slag bij een administratiekantoor, op de afdeling financiële administratie van een bedrijf of op het secretariaat van een bedrijf. Daar ben jij het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje. Je beantwoordt e-mails en de telefoon, schrijft verslagen en schakelt met het management, je collega’s en externe relaties. Daarnaast voer je zelfstandig allerlei secretariële en administratieve werkzaamheden uit. Zoals financiële gegevens verzamelen en ordenen, inkomsten en uitgaven bijhouden en met de debiteuren- en crediteurenadministratie werken.

Doorleren na je mbo-opleiding niveau 3

Wil je na het behalen van deze opleiding een volgende stap zetten? Kies dan een mbo 4-opleiding om je grenzen nog verder te verleggen. Wij begeleiden je graag naar de vervolgopleiding van jouw keuze, bijvoorbeeld een van onze commerciële opleidingen niveau 4:

Waarom deze opleiding op het Astrum College?

Met deze opleiding pak jij jouw wereldwijde kansen. Je wordt wegwijs gemaakt in de wereld van business, cijfers, verkopen en organiseren – ook op internationaal gebied – en je kunt naar het buitenland voor een reis of stage. Dat terwijl er alle aandacht voor jouw mogelijkheden is. Het Astrum College maakt werk van jou!

✓ Toegankelijkheid voor iedereen ✓ Praktijk als leeromgeving

✓ Kleinschalig met persoonlijke begeleiding ✓ Wereldwijde kansen

Aanmelden allround assistant business services opleiding

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op het Astrum College.

Deze studie in cijfers

In studie in cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Financieel administratieve beroepen BOL