Aankomend Medewerker Grondoptreden Ede

Aankomend Medewerker Grondoptreden (BOL) - EDE

Aanmelden

Iets voor jou? 

Jij gaat voor actie en avontuur, maar houd je hoofd koel. Je bent sportief en gedisciplineerd en staat voor een veilige wereld. Jij hebt minimaal een vmbo-diploma en bent op 1 oktober van dit jaar minimaal 16 jaar.

Dulon College - Veiligheid & Vakmanschap

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar (numerus fixus)

Voor deze opleiding is voor schooljaar 2022-2023 een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar, namelijk 75. Dit heeft te maken met landelijke afspraken. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Daarbij hanteren we een wachtlijst van 75 plaatsen.

De opleiding Aankomend Medewerker Grondoptreden

Tijdens deze Veva opleiding maak je uitgebreid kennis met de Koninklijke Landmacht en ben je gegarandeerd van een stagevergoeding, sportieve elementen en volop avontuur. 

De opleiding bestaat uit lessen, zowel binnen als buiten, en je neemt deel aan allerlei buitenschoolse activiteiten. Tijdens de opleiding loop je in totaal vijftien weken stage op een kazerne. Daar ervaar je een eerste algemene militaire opleiding. Je gaat steeds drie weken naar school en daarop volgt één week stage. 

Je krijgt veel sportlessen waardoor jouw kracht en uithoudingsvermogen toenemen. Naast deze fysieke training wordt er tijdens de opleiding gewerkt aan je algemene vaardigheden: Engels, Nederlands, rekenen, burgerschap. Je krijgt lessen in onder andere militaire eerste hulp, kaart en kompas lezen en verbindingen maken. Je ontwikkelt Skills for Life: doorzettingsvermogen, improviseren, samenwerken en omgaan met diverse culturen. De meeste studiebelasting vindt plaats op school. De begeleiding is deels in handen van militaire instructeurs. 
Jouw militaire uitrusting (o.a. gevechtstenue, rugzak, gevechtsschoenen en sportschoenen) krijg je in bruikleen van Defensie. 

De Veva-opleiding is kleinschalig en persoonlijk. Op onze eigen Veva-locatie aan de Zandlaan kennen wij elkaar en gaan we respectvol met elkaar om. Het Veva-team garandeert jou een persoonlijke benadering en een uitstekende begeleiding.

Jouw carrière

Voldoe jij aan alle criteria die de opleiding eist, heb je de studie succesvol afgerond en kom je door de keuring van Defensie? Dan heb jij straks gegarandeerd een baan. Je gaat dan werken bij de Koninklijke Landmacht als soldaat of korporaal bij de infanterie, cavalerie, artillerie (grondoptreden) of bij het Korps Mariniers.

Toelatingseisen

Je hebt minimaal een vmbo-diploma en je bent op 1 oktober minimaal 16 jaar. Voor je aan de opleiding begint, is een sportmedische screening vereist en doorloop je een toelatingstraject.

 

Skilled for life!

Topsporthal - teaser

topsporthal_-_van_der_knaaphal_-_thuisbasis_voor_dulon_college_ede.jpg

Sporten doe jij in de Topsporthal

In de gloednieuwe topsporthal kun je gebruik maken van fitnessapparatuur, hindernisbaan, dojo, klimwand en méér!

Lees meer

VEVA ROC A12 " meer willen, meer kunnen"