UPGRADE voor bedrijven

UPGRADE voor bedrijven

UPGRADE is de onderwijspartner van ROC A12 op het gebied van bedrijfsopleidingen en opleidingen voor volwassenen in regio de Vallei en Gelderland-Midden.

UPGRADE

Opleidingen voor volwassenen

Wil jij je laten om- of bijscholen? UPGRADE biedt opleidingen, cursussen en trainingen op verschillende vlakken: van een opleiding tot secretaresse tot een cursus lassen en van beroepskeuzeonderzoek tot assessments en sollicitatietrainingen. Daarnaast kun je bij UPGRADE terecht voor re-integratie en inburgeringscursussen. Nieuwsgierig naar het volledige opleidingen aanbod? Check www.upgrade.nu

Trainingen, cursussen en (bedrijfs)opleidingen

UPGRADE ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en professionaliseren van personeel door middel van trainingen, cursussen en (bedrijfs) opleidingen. Ook mogelijk: maatwerktrajecten. Voor UPGRADE staat de ontwikkeling van medewerkers centraal. UPGRADE werkt nauw samen met organisaties en bedrijven in de regio.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de informatie op de website van UPGRADE of neem contact op met een van de accountmanagers.

Vergaderfaciliteiten

Op zoek naar een vergaderruimte of ruimte voor een netwerkbijeenkomst? UPGRADE heeft mooie vergaderruimtes die geschikt zijn voor diverse groepen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via: 0318 – 66 42 00 of via: info@upgrade.nu.