Brainstorm bedrijven nieuwbouw Technova

Samen vorm geven aan het onderwijs van de toekomst

ROC A12 en COG willen goed inspelen op de wensen en de behoeften van het bedrijfsleven in de regio. Waar dient het onderwijs van de toekomst aan te voldoen, welke behoefte aan (bij)scholing leeft er bij de bedrijven? 

In een, tot nu toe, drietal sessies, wordt er gewerkt aan de invulling van de Innovatieve Werkplaats, welke een plek moet krijgen binnen het nieuwe Technova College. Hoe krijgt ‘passie voor Techniek’ vorm in de ruimte? Samen met circa 15 bedrijven in de omgeving Ede werd zichtbaar gemaakt wat de trends en ontwikkelingen zijn. De ideeën voor de invulling van de ruimte liepen nogal uiteen. ‘Laten we niet investeren in spullen’ was een belangrijke waarschuwing. Het gaat erom dat Techniek op de kaart wordt gezet. Samen kan zichtbaar worden gemaakt wat de trends, ontwikkelingen en innovaties zijn. Van argumented reality en hologrammen kan er een beeld worden gegeven waarbij het belangrijk is dat er ook mee gewerkt en gemeten kan worden. Alleen zo kunnen we de nieuwste technieken zichtbaar maken.

Met alle input wordt het Programma van Eisen aangepast en verder ontwikkeld.

Ook meedenken?

Deelnemende bedrijven zijn regionale bedrijven die passie hebben voor innovatie, willen bijdragen aan het onderwijs en de toegevoegde waarde kunnen zien van het over de muren van hun eigen sector heen kijken. Op dit moment zijn bedrijven vanuit de Bouw, Installatie, Metaalwereld, Hout & Meubel, ICT en Beeld & Geluid. Wil je ook meedenken over de invulling van de ruimte? Geef je bedrijf dan op via: nieuwbouw@roca12.nl

Nieuwbouw Technova College

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via:

nieuwbouw@roca12.nl
Brainstorm bedrijven nieuwbouw Technova

Bijeenkomst 21 maart 2016 BIT