Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 207

 • Aankomend Medewerker Grondoptreden Ede

  Aankomend Medewerker Grondoptreden (BOL) - EDE

  Jij gaat voor actie en avontuur, maar houdt je hoofd koel. Je bent sportief en gedisciplineerd en staat voor een veilige wereld. Jij hebt minimaal een vmbo-diploma en bent op 1 oktober van dit jaar minimaal 16 jaar.

  Lees meerAanmelden
 • Aankomend Onderofficier Grondoptreden Ede

  Aankomend Onderofficier Grondoptreden (BOL) - Ede

  Actie, avontuur, discipline en een sportieve instelling zijn jou op het lijf geschreven. Bovendien geef jij graag leiding en zet jij je meer dan 100% in voor een veilige wereld. Ook heb je minimaal een vmbo-diploma (KBL of TL) en ben je op 1 oktober van dit jaar minimaal 16 jaar.

  Lees meerAanmelden
 • Constructiewerker BBL

  Allround constructiewerker (BBL) - Ede

  Je hebt technisch en ruimtelijk inzicht, levert nauwkeurig werk en maakt graag constructies. Je bent stressbestendig en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.

  Lees meerAanmelden
 • Allround DTP'er BOL - Ede

  Allround DTP'er (BOL) - Ede

  Jij bent creatief, communicatief sterk, hebt oog voor detail en gevoel voor kleur en vorm. Jij kunt zelfstandig aan de slag, maar bent ook een teamplayer.

  Lees meerAanmelden
 • Allround machinaal houtbewerker BBL - Ede

  Allround machinaal houtbewerker (BBL) - Ede

  Je hebt technisch inzicht en kunt goed zelfstandig, veilig en nauwkeurig werken. Je hebt snel in de gaten wanneer er iets niet klopt en bent oplossingsgericht ingesteld.

  Lees meerAanmelden
 • Metselaar - Ede

  Allround metselaar (BBL) - Ede

  Je bent zorgvuldig en kunt goed zelfstandig werken. Je organiseert en plant je eigen werkzaamheden. Je weet van aanpakken en je bent probleemoplossend ingesteld

  Lees meerAanmelden