Opleiding Verpleegkundige - Maatwerk

Verpleegkundige (BOL) - Velp

Aanmelden

Jij wilt een afwisselende baan in de zorg. Aandacht geven en begrip tonen zijn voor jou tweede natuur en je werkt graag met mensen. Een opleiding verpleegkundige past dan perfect bij jou. Op het Astrum College volg je een verpleegkundige BOL-opleiding (mbo niveau 4) in Velp waarmee je straks écht vooroploopt in zorg en welzijn.

Iets voor jou als je:

✓ Flexibel en praktisch bent ingesteld ✓ Stevig in je schoenen staat

✓ Graag met anderen samenwerkt     ✓ Zelfstandig ook goed kunt werken

Over de opleiding verpleegkundige niveau 4

Als verpleegkundige werk je in grote mate zelfstandig. Je voert het behandel- en zorgplan vakkundig en volgens de beroepscode uit. Tijdens de opleiding leer je wat dit inhoudt.

De opleiding verpleegkunde is beroepsgericht, dit betekent dat de lessen worden vormgegeven vanuit het beroepsveld. Je voert veel praktijkopdrachten uit, zowel zelfstandig als in groepjes. Je volgt verschillende theorie- en vaardigheidslessen zoals het opstellen van een verpleegplan, verpleegtechnische handelingen, klinisch redeneren en anatomie, fysiologie en pathologie. Via schoolopdrachten en vaardigheidsinstructies word je goed voorbereid op het toepassen van de beroepsprestaties en examens in de praktijk.

Je maakt kennis met verschillende werkvelden en doelgroepen. Later in de opleiding verdiep je je in één daarvan:

  • Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)
  • Gehandicaptenzorg (GHZ)
  • Verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT)
  • Ziekenhuis (ZH)

De opleiding verpleegkundige (BOL) duurt in totaal 4 jaar.

Jouw carrière als mbo-verpleegkundige

Als verpleegkundige mbo is jouw werkterrein breed en heb je een goede kans op een baan. Aan het eind van de opleiding ontvang je een ongedeeld diploma, wat betekent dat je in alle branches aan het werk kunt. Zo kun je aan de slag als verpleegkundige in een ziekenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis of de thuiszorg. Ook in de geestelijke gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg kun je als verpleegkundige aan het werk.

Doorleren na de opleiding verpleegkunde mbo 4

Na de opleiding verpleegkundige op niveau 4 van het mbo, kun je doorstromen naar een hbo-opleiding verpleegkunde. Je kunt je ook gaan specialiseren, bijvoorbeeld tot ambulanceverpleegkundige of kinderverpleegkundige.

Waarom de verpleegkunde-opleiding op het Astrum College?

Onze vooruitstrevende visie op zorg en welzijn geeft jou een streepje voor. Dat zie je terug in ons breed aanbod innovatieve opleidingen, de uitgebreide praktijkmogelijkheden en de meest moderne praktijkruimtes. Ook is er veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, omdat het Astrum een kleinschalig georganiseerde omgeving is. Zo maken wij werk van jou.

✓ Innovatieve opleidingen zorg en welzijn       ✓ Praktijk als leeromgeving

✓ Moderne praktijkruimtes                    ✓ Kleinschalig mbo, grote kansen

Deze studie in cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over deze opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers mbo Verpleegkundige BOL

Wordt dit 'm?

Meld je dan hier direct aan!

Twijfel je nog?

Stuur dan een mail met jouw vraag naar steljevraag@astrumcollege.nl

Niet wat je zocht?

Wij kunnen met je meedenken.

Klik hier om hulp te krijgen bij de studiekeuze.

Terug naar alle opleidingen.

LET OP!

Als jij je gaat aanmelden voor deze opleiding, dan kan je kiezen uit meerdere instroommomenten!