Verpleegkundige

Verpleegkunde is een heel breed werkterrein. Daarom maak je tijdens je opleiding kennis met de verschillende werkvelden en doelgroepen binnen de sector. Ongeacht welke richting je kiest, je gaat op een beroepsgerichte manier leren. Dat betekent praktijkopdrachten uitvoeren, theorie- en vaardigheidslessen volgen en vaardigheidsinstructies krijgen. Zodat jij straks alle kennis en vaardigheden hebt om als zelfstandig verpleegkundige vakkundig en volgens de beroepscode te werk te gaan. Denk aan een verpleegplan opstellen, verpleegtechnische handelingen, klinisch redeneren en anatomie, fysiologie en pathologie.

Verpleegkundige (BBL) - Ede

4 jaar Niveau 4 BBL Dulon College Hoofdlocatie Dulon College

Houd jij van mensen helpen op hun best te zijn? En leer je het beste op een praktische manier? Kies dan voor mbo verpleegkunde BBL op het Dulon college in Ede. Tijdens de opleiding Verpleegkundige (BBL) word jij goed voorbereid op een afwisselende baan in zorg en welzijn.

Verpleegkundige (BOL) - Ede

4 jaar Niveau 4 BOL Dulon College Hoofdlocatie Dulon College

Wil jij de mens helpen op z’n best te zijn en ben je op zoek naar een afwisselende baan in de zorg? Dan is mbo verpleegkunde in Ede op het Dulon College de plek waar jij op je best bent. Lees hier alles over deze opleiding verpleegkundige en meld je direct aan.

Verpleegkundige (BOL) - Velp

4 jaar Niveau 4 BOL Astrum College Gruttostraat 10 - Velp

Op het Astrum College volg je een Verpleegkundige BOL-opleiding waarmee je straks écht vooroploopt in zorg en welzijn. Ben jij klaar voor een toekomst als Verpleegkundige?

Verpleegkundige - Maatwerk- Velp

4 jaar Niveau 4 BBL Astrum College Kramersgildeplein 3 - Arnhem

Met de maatwerkopleiding BBL Verpleegkundige op het Astrum College word gekeken naar jouw ervaring of al behaalde diploma. Nieuwsgierig geworden?

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen