opleiding office professional Ede

OFFICE PROFESSIONAL (MANAGEMENTASSISTENT / DIRECTIESECRETARESSE) (BBL) - EDE

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent een aanpakker en houdt van uitdaging. Je vindt het leuk om dingen uit te zoeken, te plannen en te organiseren.

DE OPLEIDING OFFICE PROFESSIONAL 

Je leert zelfstandig werken en coördineren. Het plannen van evenementen en zakelijke correspondentie horen daar ook bij. Ook bijhouden van de website, social media en het verzorgen van presentaties komen aan bod. Je werkt veel met simulaties en projecten. Je krijgt de vakken marketing en communicatie. Engels krijg je op een hoog niveau. Daarnaast kun je ook een moderne vreemde taal (Duits en Frans) volgen. Ook beroepspraktijkvorming (stage) neemt een belangrijke plaats in. Het is mogelijk een deel van deze bpv-periode in het buitenland te volgen.

JOUW CARRIÈRE

Als Office Professional werk je nauw samen met het management. Je plant en verzorgt meetings, van het maken van een afspraak tot het ontvangen van de gasten of het plannen van een conference call. Je werkt in een dynamische omgeving en je vindt het leuk om alle ontwikkelingen op de voet te volgen. Samen met je manager werk je aan het organiseren en uitvoeren van evenementen van de jaarlijkse kerstborrel tot een spetterend congres. Je bent pro-actief, zelfstandig en schroomt niet om te investeren in contacten en mogelijkheden die interessant zijn voor het bedrijf.

Je kunt aan de slag bij verschillende bedrijven en instellingen. Ook wanneer deze internationaal opereren, is dat voor jou geen probleem. Jij kunt namelijk zakelijk Engels spreken en schrijven en mogelijk in een andere moderne vreemde taal.

 

Directie en management kunnen op jou rekenen

Bijsluiter