Meewerkend horeca ondernemer (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij presteert goed onder druk, hebt een dienstverlenende instelling en kunt goed communiceren en samenwerken. Ook ben je goed in leidinggeven en werk je resultaatgericht. Jouw motto? De klant is koning. 

De opleiding Meewerkend Horeca Ondernemer 

Tijdens deze opleiding leer jij hoe je met succes een eigen grand café, club, loungebar, restaurant, lunchroom of café runt. Dit varieert van personeelsplanning en leidinggeven tot administratie, maar uiteraard horen daar ook koken, bedienen en hygiëneregels bij. Je leert daarnaast hoe je efficiënt inkoopt en afspraken maakt met leveranciers. Deze ervaring doe je voor een groot deel op in de praktijk. Op school werk je verder aan je talen, vakkennis en managementkwaliteiten. Ook het schrijven van een ondernemingsplan, marketing en presentatie van producten staan op het programma. De opgedane kennis breng je in de praktijk in ons leerrestaurant La Rana. Ook doe je kennis op met excursies, workshops en studiereizen. Zo leer je ook op een andere manier meer over het horecavak.  

Jouw carrière 

Met dit diploma op zak kun jij je eigen zaak beginnen of ben jij de bedrijfsleider van een brasserie, (eet)café of bar. Daar verzorg je drankjes en (eenvoudige) gerechten of hapjes. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de planning, los je problemen op en zorg je voor een veilige, gezellige sfeer. Je bent uitstekend op de hoogte van de financiële en commerciële zaken en volgt marktontwikkelingen op de voet. Van officiële regelgeving en hygiëne ben je volledig op de hoogte. 

Doorleren?

Dit diploma biedt toegang tot een hbo-opleiding, bijvoorbeeld de Hogere Hotelschool.

Horeca, Toerisme, Recreatie

Niet gevonden wat je zocht?
Bekijk hier onze andere Horeca, Toerisme, Recreatie-opleidingen.

Bekijk opleidingen

Bijsluiter