opleiding Medewerker Sport-& Recreatie Ede

Medewerker Sport-& Recreatie (BOL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij houdt van afwisseling, vindt het leuk om mensen te vermaken, werkt graag samen en bent dienstverlenend. 

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar (numerus fixus)

Voor deze opleiding in Ede geldt dat er in 2021 - 2022 een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar zijn, namelijk 75*. Dit heeft te maken met het aantal beschikbare stageplaatsen bij de opleiding en beroepsbeeld.
Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Daarbij hanteren wij een wachtlijst. 

Dit is het totaal aantal opleidingsplaatsen voor de opleidingen Medewerker (Financiële) Administratie, Medewerker Secretariaat en Receptie,  Medewerker Facilitaire Dienstverlening, Medewerker Sport en Recreatie en Medewerker ICT Support samen (Team Service & Support).​

DE OPLEIDING MEDEWERKER SPORT & RECREATIE 

Dit vak leer je het beste in de praktijk, bijvoorbeeld bij een speeltuin, recreatiepark of camping. Je leert hoe je gasten correct ontvangt en te woord staat, maar ook alles over receptiewerkzaamheden en samenwerken met collega’s. Je krijgt les in vakken als sport, spel en entertainment en je leert recreatieve activiteiten opzetten. Ook Nederlands, Engels, economie, rekenen en werken met de computer horen bij de opleiding. 

JOUW CARRIÈRE 

Met dit diploma kun je aan het werk in de recreatiesector, bij bijvoorbeeld een camping, bungalowpark of groepsaccommodatie. Ook kun je terecht in de dagrecreatie bij een indoor- en outdoorcentrum/sportbedrijf, een attractiepark of een speeltuin. Daar ben je een aanspreekpunt van de gasten. Je ontvangt gasten, verstrekt informatie, verhuurt materiaal en verkoopt activiteiten. Ook help je mee met sport- en spelactiviteiten of excursies en tochten voor allerlei doelgroepen en leeftijden.

Team Service & Support

Team Service & Support

Vind je het moeilijk nu al een keuze te maken voor een opleiding? Dan is het mogelijk een gemeenschappelijk basisjaar te volgen. Je schrijft je in voor een opleiding op niveau 2 maar maakt deel uit van het Team Service & Support. Van dit team maken studenten uit meerdere opleidingen deel uit. Na het basisjaar weet je zeker welke opleiding het best bij je past en maak je de juiste keuze. Voordeel is dat je kunt wisselen van opleiding zonder  vertraging op te lopen.  

Vooropleiding 

•vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg (bbl)  
•mbo-diploma op niveau 1

Bekijk de mogelijkheden op: Team Service & Support

Bijsluiter