Medewerker secretariaat & receptie (BOL) - Velp

Medewerker secretariaat & receptie (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij bent goed in taal, werkt nauwkeurig en bent ICT-vaardig. Je bent representatief en je kunt goed met mensen overweg. 

De opleiding Medewerker Secretariaat & Receptie

Je wordt opgeleid om bij een secretariaat of receptie te werken. Op school leer je vergaderingen plannen en agenda’s bijhouden, telefoongesprekken afhandelen en bezoekers ontvangen. Ook leer je administratieve gegevens verwerken, zakelijke brieven schrijven en verwerk je de post. Je volgt ook vakken als Nederlands en Engels. De beroepspraktijkvorming (stage) neemt een belangrijke plaats in binnen je opleiding. Zo oefen je op school veel praktijksituaties, bijvoorbeeld tijdens projecten en praktische opdrachten. Tijdens de opleiding word je begeleid door je studieloopbaanbegeleider.

De opleidingen Medewerker Secretariaat & Receptie, Medewerker (financiële) Administratie en Verkoper starten de opleiding gezamenlijk.

Jouw carrière

Je kunt werken op de receptie van een bedrijf. Jij kunt daarom bij veel verschillende bedrijven aan de slag, dit varieert van een kleine onderneming tot een groot bedrijf. Je voert gegevens in op de computer, neemt de telefoon aan en ondersteunt collega’s bij hun administratieve taken. 

Doorleren?

Dan kun je na deze opleiding doorstromen naar de niveau 3-opleiding Office assistant (Secretaresse).

 

Astrum College Management Support DEF