opleiding medewerker secretariaat en receptie Ede

Medewerker Secretariaat & Receptie (BOL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij bent goed in taal, werkt nauwkeurig en bent ICT-vaardig. Je bent representatief en je kunt goed met mensen overweg. 

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar (numerus fixus)

Voor deze opleiding in Ede geldt dat er in 2019 - 2020 een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar zijn. Dit heeft te maken met het aantal beschikbare stageplaatsen bij de opleiding en beroepsbeeld.

De opleiding Medewerker Secretariaat & Receptie

Je wordt opgeleid om bij een secretariaat of receptie te werken. In projecten en simulaties leer je vergaderingen plannen en agenda’s bijhouden, telefoongesprekken afhandelen en bezoekers ontvangen. Ook leer je administratieve gegevens verwerken, zakelijke brieven schrijven en verwerk je de post. Je volgt ook vakken als Nederlands en Engels. De beroepspraktijkvorming (stage) neemt een belangrijke plaats in binnen je opleiding. 

Jouw carrière

Je kunt werken op de receptie van een bedrijf. Jij kunt daarom bij veel verschillende bedrijven aan de slag, dit varieert van een kleine onderneming tot een groot bedrijf. Je voert gegevens in op de computer, neemt de telefoon aan en ondersteunt collega’s bij hun administratieve taken. 

Doorleren?

Dan kun je na deze opleiding doorstromen naar de niveau 3-opleiding Office Assistant.

 

Team Service & Support

Team Service & Support

Vind je het moeilijk nu al een keuze te maken voor een opleiding? Dan is het mogelijk een gemeenschappelijk basisjaar te volgen. Je schrijft je in voor een opleiding op niveau 2 maar maakt deel uit van het Team Service & Support. Van dit team maken studenten uit meerdere opleidingen deel uit. Na het basisjaar weet je zeker welke opleiding het best bij je past en maak je de juiste keuze. Voordeel is dat je kunt wisselen van opleiding zonder  vertraging op te lopen.  

Vooropleiding 

•vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg (bbl)  
•mbo-diploma op niveau 1

Bekijk de mogelijkheden op: Team Service & Support

Bijsluiter