Medewerker ICT BOL - Ede

Medewerker ICT Support (BOL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Je houdt van werken met computers en bent nieuwsgierig naar nieuwe computerprogramma’s. Je bent een teamplayer, klantgericht, ondernemend en flexibel.

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar (numerus fixus)

Voor deze opleiding in Ede geldt dat er in 2021 - 2022 een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar zijn, namelijk 75*. Dit heeft te maken met het aantal beschikbare stageplaatsen bij de opleiding en beroepsbeeld. 
Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Daarbij hanteren wij een wachtlijst.

Dit is het totaal aantal opleidingsplaatsen voor de opleidingen Medewerker (Financiële) Administratie, Medewerker Secretariaat en Receptie,  Medewerker Facilitaire Dienstverlening, Medewerker Sport en Recreatie en Medewerker ICT Support samen (Team Service & Support).

De opleiding Medewerker ICT Support

Jij leert hoe je een (defecte) computer uit elkaar kunt halen (demonteren), in elkaar kunt zetten (assembleren) en hardware of software kunt installeren. Ook ben je straks prima in staat om kabels aan te leggen die worden gebruikt om bijvoorbeeld computers met elkaar te verbinden.

Je leert op school niet alleen ICT vaardigheden, maar krijg je ook les in andere beroepenvelden om zo met meer kennis jouw niveau 2 opleiding af te ronden. Je wordt breed inzetbaar in zowel het serviceveld als het supportveld. Jij weet wat klantvriendelijkheid is en kunt begrip tonen voor problemen van anderen.

Bij deze opleiding ga je de eerste week meteen op stage en kom je in aanraking met het beroepenveld. Je gaat twee dagen per week op stage, de andere 3 dagen ben je aanwezig op school.

Jouw carrière

Vrijwel elk bedrijf of instelling heeft een ICT- of automatiseringsafdeling. Jouw werkterrein is daardoor breed. Je zorgt ervoor dat alle informatiekanalen werken: van netwerken en computers tot printers en telefoons. Dit doe je snel en vakkundig. Ook kun je aan de slag in een computerwinkel.

Doorleren? 

Stroom dan door naar de opleiding Allround Medewerker IT systems and devices (niveau 3).

Team Service & Support

Team Service & Support

Vind je het moeilijk nu al een keuze te maken voor een opleiding? Dan is het mogelijk een gemeenschappelijk basisjaar te volgen. Je schrijft je in voor een opleiding op niveau 2 maar maakt deel uit van het Team Service & Support. Van dit team maken studenten uit meerdere opleidingen deel uit. Na het basisjaar weet je zeker welke opleiding het best bij je past en maak je de juiste keuze. Voordeel is dat je kunt wisselen van opleiding zonder  vertraging op te lopen.  

Vooropleiding 

•vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg (bbl)  
•mbo-diploma op niveau 1

Bekijk de mogelijkheden op: Team Service & Support

Studie in Cijfers ICT Support BOL-2

Studie in Cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers ICT Support BOL-2.