Medewerker ICT Support (BBL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Je houdt van werken met computers en bent nieuwsgierig naar nieuwe computerprogramma’s. Je bent een teamplayer, klantgericht, ondernemend en flexibel.

De opleiding Medewerker ICT Support

Jij leert hoe je een (defecte) computer uit elkaar kunt halen (demonteren), in elkaar kunt zetten (assembleren) en hardware of software kunt installeren. Ook ben je straks prima in staat om kabels aan te leggen die worden gebruikt om bijvoorbeeld computers met elkaar te verbinden.

Je leert op school niet alleen ICT vaardigheden, maar krijg je ook les in andere beroepenvelden om zo met meer kennis jouw niveau 2 opleiding af te ronden. Je wordt breed inzetbaar in zowel het serviceveld als het supportveld. Jij weet wat klantvriendelijkheid is en kunt begrip tonen voor problemen van anderen.

Bij deze opleiding ga je de eerste week meteen op stage en kom je in aanraking met het beroepenveld. Je gaat twee dagen per week op stage, de andere 3 dagen ben je aanwezig op school.

Jouw carrière

Vrijwel elk bedrijf of instelling heeft een ICT- of automatiseringsafdeling. Jouw werkterrein is daardoor breed. Je zorgt ervoor dat alle informatiekanalen werken: van netwerken en computers tot printers en telefoons. Dit doe je snel en vakkundig. Ook kun je aan de slag in een computerwinkel.

Doorleren? 

Stroom dan door naar de opleiding Allround Medewerker IT systems and devices (niveau 3).

Medewerker ICT Support Defensie (BBL) Ede

Wil jij graag bij Defensie werken en is ICT helemaal jouw ding? Dan is de opleiding Medewerker ICT Support Defensie iets voor jou!

Meer weten?