Recht & Arbeid Ede

Medewerker human resource management (HRM) (BOL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Je bent slagvaardig, proactief en kunt goed luisteren en doorvragen. Je vindt het leuk om met mensen te werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

De opleiding Medewerker Human Resource Management (HRM)

Je leert alles over de regels en wetten op het gebied van personeel en werk. Tijdens de opleiding leer jij hoe je de geschikte kandidaten voor een vacature kunt werven, selecteren en bemiddelen naar werk. Dankzij jou komt personeel op de juiste werkplek terecht. Je leert met verschillende computerprogramma’s werken, zodat je straks alles weet over salarissen, contracten opstellen en het bijhouden van vakantiedagen.

Jouw carrière

Met jouw diploma Medewerker Human Resource Management kun je aan de slag bij een personeelsafdeling van een grote organisatie of bij een werving- en selectiebureau. Je voert administratieve werkzaamheden uit, zoals verlof- en verzuimadministratie. Ook leg je afspraken vast in een arbeidscontract en ken je de regels die horen bij verschillende werkomstandigheden. Jij zorgt ervoor dat alles voor het personeel goed is geregeld.

Bijsluiter