Leidinggevende bediening Velp

Leidinggevende bediening (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij houdt van de horeca, bent een organisatietalent én geeft graag leiding. Naast jouw dienstverlenende instelling, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed overzicht houden.  

De opleiding Leidinggevende Bediening 

Je wordt opgeleid voor een leidinggevende functie binnen een horecabedrijf. Alle werkzaamheden van de bediening leer je perfect uitvoeren. Je ontwikkelt een uitstekende beroepshouding die je uitstraalt naar gasten en personeel. Daarom is er tijdens de opleiding veel aandacht voor communicatieve vaardigheden. Jij bent het voorbeeld voor je (toekomstige) collega’s, zowel coördinerend, opleidend, informatief als faciliterend. Uiteindelijk weet je hoe je snel, alert en oplossingsgericht te werk kunt gaan. Ook leer je planningen maken, budgetten bewaken en begrotingen opstellen. Je ontwikkelt de benodigde dienstverlenende kwaliteiten om deze leidinggevende functie naar tevredenheid van gasten, manager én personeel te vervullen.  

De opgedane kennis breng je in de praktijk in ons leerrestaurant La Rana. Ook doe je kennis op met excursies, workshops en studiereizen. Zo leer je ook op een andere manier meer over het horecavak. 

Jouw carrière 

Jij kunt aan de slag als leidinggevende in een restaurant, hotel, bar, congres- of vergadercentrum. Jij bent de schakel tussen de medewerkers van de afdeling en de manager of eigenaar. Met jouw dienstverlenende instelling geef je leiding en stuur je personeel aan waar nodig. Jij ziet erop toe dat alle taken professioneel worden uitgevoerd. Bovendien beschik je over commercieel én financieel inzicht. 

Doorleren?

Dit diploma biedt toegang tot een hbo-opleiding, bijvoorbeeld de Hogere Hotelschool.