Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 6

 • Assistant Business Services (BBL) - Ede

  Jij bent zorgvuldig en zelfstandig. Je werkt graag met cijfers. Ook kun je uitstekend samenwerken en goed instructies opvolgen.

  Lees meerAanmelden
 • Assistant Business Services (BOL) - Ede

  Ben jij klantgericht dienstverlenend ingesteld, maar ook zelfstandig en proactief? Dan is de opleiding assistant business services van het Dulon College in Ede echt iets voor jou. Je leert hier onmisbaar ondersteunend werk in de zakenwereld verrichten, maar hebt het als student zelf voor het zeggen. Zo word jij je toekomst de baas.

  Lees meerAanmelden
 • Financiële beroepen Ede

  Medewerker (financiële) administratie (BOL) - Ede

  Vanaf schooljaar 2022-2023 wordt deze opleiding samengevoegd met de opleiding: Medewerker Secretariaat & Receptie. Deze opleidingen gaan samen verder onder de naam: Assistant Business Services.

  Lees meerAanmelden
 • Management Support Ede

  Medewerker Secretariaat & Receptie (BOL) - Ede

  Vanaf schooljaar 2022-2023 wordt deze opleiding samengevoegd met de opleiding: Medewerker (Financiële) Administratie. Deze opleidingen gaan samen verder onder de nieuwe naam: Assistant Business Services.

  Lees meerAanmelden
 • Verkoper Ede

  Retailmedewerker (BBL) - Ede

  Leg jij makkelijk contact met klanten, collega’s en leidinggevenden? Is verkopen je tweede natuur? Houd je daarnaast de winkel graag op orde en handel je inkomende goederen af? Dan is deze bbl verkoper opleiding iets voor jou!

  Lees meerAanmelden
 • Verkoper Ede

  Retailmedewerker (BOL) - Ede

  Ben jij een geboren verkoper die makkelijk contact legt met klanten, collega’s en leidinggevenden? Houd je daarnaast ook graag de winkel netjes op orde en handel je inkomende goederen af? Dan is deze verkoper opleiding iets voor jou!

  Lees meerAanmelden