International Business & Communication (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij droomt van een internationale carrière in het marketing en communicatievak. Jouw Engels is uitstekend, je bent creatief, communicatief sterk en commercieel ingesteld. 

De opleiding International Business & Communication

Tijdens deze opleiding krijg je extra uren Engelse les. Veel lessen en projecten volg je in het Engels. Tijdens internationale stages en praktijk opdrachten kun jij aantonen dat meertalig communiceren jou prima afgaat. Ook volg je tijdens deze opleiding Duitse lessen.  

Je ontwikkelt je op zakelijk vlak door een businessplan te schrijven. Je ontplooit je creativiteit en je besteedt volop aandacht aan marketingaspecten. Heb je de opleiding afgerond? Dan ontvang je het diploma Medewerker Marketing & Communicatie. Je hebt tevens de mogelijkheid om het Cambridge Certificaat voor Engels te behalen. 

Elk leerjaar staat in het teken van internationalisering en ga je op studiereis naar het buitenland. In het tweede en derde leerjaar kun je in het buitenland op stage. 

Je ontplooit je creativiteit en je besteedt volop aandacht aan marketingaspecten

Jouw carrière 

De opleiding International Business & Communication biedt kansen voor een uitdagende baan in de nationale en internationale marketing of PRwereld. Jij weet hoe je producten in de markt zet en je speelt in op actuele ontwikkelingen. Sterker nog: jij zorgt dat er nieuwe trends ontstaan. 

Toelatingseisen

Voor deze tweetalige opleiding gelden speciale toelatingscriteria:

  • Vmbo-T diploma met tenminste een 7 voor Engels is een pre, of 
  • overgangsbewijs van 3-4 havo - vwo, waarbij tenminste een 7 voor Engels een pre is, of
  • mbo-diploma van een verwante opleiding op niveau 3 of 4, met Engels tussen A2 en B1 niveau.
     

Aanmelden

Via de aanmeldbutton meld je je aan voor de opleiding Marketing en Communicatie. In het veld opmerkingen geef je aan dat je kiest voor International Business & Communication.