Financiële beroepen Velp

Financieel administratief medewerker (BOL) - VELP

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij werkt graag met cijfers en bent ICT-vaardig. Je werkt geconcentreerd en nauwkeurig en kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie. 

De opleiding Financieel administratief medewerker

Deze opleiding biedt jou een combinatie aan van theorievakken en simulatiebedrijven. Theorievakken zijn Financiële administratie en Bedrijfseconomie. Tijdens simulatiebedrijven leer je controleren van inkoop- en verkoopfacturen en het importeren en invoeren van het bankboek in het boekhoudprogramma Exact Online. Ook ga je een aangifte omzetbelasting doen en leer je de jaarafsluiting verzorgen. Daarnaast volg je Nederlands, Engels en ICT-onderwijs, waarbij Excel een belangrijke plaats inneemt. Binnen de opleiding speelt beroepspraktijkvorming (stage) een belangrijke rol.

Jouw Carrière

Na het voltooien van de opleiding kun jij aan de slag bij een administratiekantoor of op de afdeling financiële administratie van een bedrijf. Daar verzamel en orden jij de financiële gegevens. Je werkt met de debiteuren- en crediteurenadministratie en houdt de ontvangsten en uitgaven bij.

Handel, Economie & Administratie

Niet gevonden wat je zocht?
Bekijk onze andere Handel, Economie & Administratie-opleidingen.

Bekijk opleidingen