Financiële beroepen Ede

Financieel administratief medewerker (BOL) - Ede

Aanmelden

Binnenkort wordt deze opleiding samengevoegd met de opleiding: Office Assistent. Deze opleidingen krijgen de nieuwe naam:
Allround Assistant Business Services.

Zie jij een toekomst in de financiële sector voor je? Ga ‘m dan tegemoet via de opleiding Financieel administratief medewerker (BOL). Dit is een mbo-opleiding op niveau 3 met een goede mix tussen theorie en praktijk. Zo heb jij straks de kennis en vaardigheden om jouw weg in de financiële wereld te banen.

Iets voor jou als je:

✓ Graag met cijfers werkt    ✓ Geconcentreerd en nauwkeurig werkt 

✓ ICT-vaardig bent        ✓ Goed om kunt gaan met vertrouwelijke informatie

Over de opleiding financieel administratief medewerker

De mbo-opleiding niveau 3 financieel administratief medewerker concentreert zich op financiële administratie en bedrijfseconomie. Dat betekent voor jou onder meer leren werken met boekhoudprogramma’s, omzetbelastingaangiftes doen en jaarafsluitingen verzorgen. Naast deze vakspecialistische onderwerpen volg je ook Nederlands, Engels en ICT-onderwijs, waarbij Excel een belangrijke plaats inneemt. Zo heb jij straks alle algemene én specifieke kennis die je nodig hebt op zak.

Wat houdt de leerweg BOL in?

Deze mbo-opleiding financieel administratief medewerker is een BOL-opleiding. BOL staat voor beroepsopleidende leerweg. Dat betekent dat jij vooral in de schoolbanken bezig zult zijn. Geen zorgen, je krijgt niet alleen maar met theorie te maken. Sterker nog, praktijkgericht leren is een groot onderdeel van de opleiding financieel administratief medewerker. Je gaat stagelopen (beroepspraktijkvorming) en houdt je naast theorievakken bezig met simulaties en praktijkopdrachten.

Jouw carrière als financieel administratief medewerker

Na het voltooien van deze opleiding kun jij op allerlei plekken je kennis en vaardigheden inzetten. Bijvoorbeeld bij een administratiekantoor of op de afdeling financiële administratie van een bedrijf. Daar houd jij je onder meer bezig met het verzamelen en ordenen van allerlei financiële gegevens. Je werkt met de debiteuren- en crediteurenadministratie en houdt de ontvangsten en uitgaven bij.

Doorleren in de financiële wereld

Gaan jouw ambities nog verder? Deze opleiding tot financieel administratief medewerker is een opleiding op mbo niveau 3. Wil je doorleren, dan kun je je daarna inschrijven voor de opleiding Bedrijfsadministrateur (BOL). Hierna heb je ook nog de keuze om een hbo-opleiding te gaan doen. Bij een werkgever kun je meestal ook op verschillende manieren doorgroeien. De keuze is aan jou.

Waarom deze opleiding bij het Dulon College?

Jezelf kunnen zijn is een belangrijke voorwaarde om als mens te kunnen groeien. Op het Dulon College heb jij het daarom zelf voor het zeggen. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijg jij de kans om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

✓ Gepersonaliseerd onderwijs           ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces            ✓ Hoge slagingspercentages

Wordt dit 'm?

Meld je dan hier direct aan!

Twijfel je nog?

Stuur dan een mail met jouw vraag naar steljevraag@duloncollege.nl

Niet wat je zocht?

Wij kunnen met je meedenken.

Klik hier om hulp te krijgen bij de studiekeuze.

Terug naar alle opleidingen.