Expert IT systems and devices (BOL) - Velp

Aanmelden

Als expert IT systems and devices ben jij de spil binnen een IT-afdeling. Tijdens de opleiding leer je alles over computers, printers en telefoons, maar ook modernere technieken zoals cloud computing en mobile devices. Zo zorg jij straks dat alle digitale systemen op en top werken en speel je een onmisbare rol binnen jouw organisatie.

Iets voor jou als je:

✓ Oplossingsgericht bent              ✓ Altijd up to date bent in computerland

✓ Graag leiding geeft                  ✓ Goed bent in Engels en wiskunde

over de opleiding expert IT systems and devices

Tijdens de opleiding tot expert IT systems and devices leer jij een centrale rol te spelen op de IT-afdeling van een organisatie. Je krijgt alles mee op het gebied van digitale netwerken, computers, printers, telefoons en cloud computing. Zo kun je je straks vastbijten in lastige IT-problemen tot je de beste oplossing hebt gevonden.

Als expert IT systems and devices zul je leiding gaan geven aan een afdeling. Tijdens de opleiding zul je daarom je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen en leer je over verschillende leiderschapsstijlen. Met deze kennis kun je je teamleden straks opleiden en motiveren, zodat ze met plezier naar hun werk gaan.

Bovendien leer je een servicedesk op te zetten en te runnen. Zo kunnen jouw collega’s en klanten altijd bij jou terecht met hun IT-vragen.

Jouw carrière als expert IT systems and devices

Na het behalen van je diploma als expert IT systems and devices kun je aan de slag gaan bij veel verschillende organisaties. Vrijwel iedere grote organisatie heeft tegenwoordig een IT- of automatiseringsafdeling, dus je hebt veel keuze in werkplekken.

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan als leidinggevende van de IT-afdeling van een webwinkel, maar ook als security specialist bij een verzekeraar. Werk je graag met klanten? Dan is een baan als bedrijfsleider bij een computerwinkel of -leverancier iets voor jou. Je merkt al: er is veel mogelijk!

Doorleren na de opleiding tot Expert IT systems and devices

Heb je je diploma behaald en wil je doorleren? Je kunt bijvoorbeeld doorstromen naar hbo ICT, Informatica of Business IT & Management.

Waarom de opleiding Expert IT systems and devices op het Astrum College?

Het computerlandschap verandert voortdurend. En naar goede experts is altijd veel vraag. Tijdens de opleiding tot expert IT systems and devices bereiden we je voor op de dynamische IT-wereld. Dit doen we met veel persoonlijke aandacht een fijne mix van theorie en praktijk. Zo kun je na het behalen van je diploma gemakkelijk doorstromen naar het veld van jouw keuze!

✓ Kleinschalig onderwijs                ✓ Praktijk als leeromgeving

✓ Een persoonlijke loopbaanbegeleider ✓ Zeer goede baankansen

Aanmelden voor de opleiding Expert IT Systems and Devices

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op het Astrum College.