Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 9

 • Assistent Dienstverlening & Zorg Ede

  Assistent dienstverlening (BOL) - Ede

  Jij wil graag een baan in de zorg. Je hebt een praktische instelling, bent sociaal en werkt graag samen.

  Lees meerAanmelden
 • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (BOL) - Ede

  Jij bent graag de helpende hand waar je collega’s van op aan kunnen. Je bent sociaal en een echte teamplayer. Gastvrijheid zit jou in het bloed. Je houdt ervan dingen schoon en netjes te maken, zodat er goed en efficiënt gewerkt kan worden. Herken jij jezelf in die omschrijving? Dan is de opleiding assistent horeca, voeding en voedingsindustrie jou op het lijf geschreven.

  Lees meerAanmelden
 • Assistent logistiek (BOL) - Ede

  Ze noemen jou wel regelneef of -nicht. Organiseren gaat jou makkelijk af. Je bent nauwkeurig en niets ontgaat jou. Als je het ziet zitten om in een dynamische omgeving jouw steentje bij te dragen, dan is de opleiding assistent logistiek niveau 1 iets voor jou. Klinkt dit interessant en wil je meer weten over de opleiding logistiek niveau 1 aan het Dulon College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat dit de opleiding voor jou is? Schrijf je dan direct in.

  Lees meerAanmelden
 • opleiding assistent installatie- & constructietechniek Ede

  Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek (BOL) - Ede

  Stilzitten zit niet in jou. Het liefst steek jij je handen uit de mouwen en ga je ergens aan sleutelen. Met machines en gereedschappen werken vind je fascinerend. Je bent nauwkeurig en je hebt een praktische instelling. En niet te vergeten, je bent natuurlijk ook een echte teamplayer. In dat geval is de opleiding tot assistent installatie- en constructietechniek wel iets voor jou.

  Lees meerAanmelden
 • Assistent Mobiliteitsbranche (BOL) - Ede

  Jij leert voertuigen en de benodigde gereedschappen graag van binnen en buiten kennen. Je zit niet graag stil en het sleutelen aan diverse soorten voertuigen zie jij wel zitten. Herken jij jezelf hierin? Dan is de opleiding tot assistent in de mobiliteitsbranche vast iets voor jou.

  Lees meerAanmelden
 • Assistent verkoop & retail (BOL) - Ede

  Zie jij jezelf al in een winkel staan? Om de klant goed van dienst te kunnen zijn moet er heel wat gebeuren in een winkel, voor en achter de schermen. Lijkt het jou wel wat om hier professioneel mee aan de slag te gaan? Kies dan voor de opleiding assistent retail & verkoop.

  Lees meerAanmelden