Coördinator beveiliging Velp

Beveiliger 3 (voorheen Coördinator beveiliging (BOL) - Velp

Aanmelden

Voor deze opleiding is het mogelijk in te stromen in februari 2022.

Iets voor jou?

Je geeft graag leiding, bent stressbestendig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je wilt graag hogerop binnen de beveiligingsbranche en je hebt de opleiding Beveiliger niveau 2 afgerond. 

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar (numerus fixus)

Voor deze opleiding is voor schooljaar 2022-2023 een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar, namelijk 20. Dit heeft te maken met het aantal beschikbare stageplaatsen. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Daarbij hanteren we een wachtlijst van 20 plaatsen.

De opleiding Coördinator Beveiliging

De opleiding Coördinator Beveiliging sluit aan op de opleiding Beveiliger niveau 2. De nadruk ligt bij deze opleiding op het leren coördineren van beveiligingswerkzaamheden. Je leert een team van beveiligers aansturen. Je weet hoe je moet rapporteren aan het management en je bent in staat om gepaste voorstellen te doen die veiligheidsplannen en draaiboeken verbeteren. Tijdens lessen, excursies, praktijksimulaties, buitenschoolse activiteiten en een stage, word je klaargestoomd voor een uitdagende leidinggevende functie. 

Jij kiest voor een uitdagende en leidinggevende functie in de beveiliging

Jouw carrière 

Je was al een vakkundige beveiliger, maar met deze opleiding kun je aan de slag als teamleider, coördinator beveiliging, meewerkend groepshoofd, planner of hoofd surveillant. Je geeft beveiligers instructies en ziet erop toe dat de taken goed worden uitgevoerd. Je bent in staat om voor een team van medewerkers de juiste beslissingen te nemen als de situatie daarom vraagt. Je maakt roosters en dienstplanningen en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rond de beveiliging van een gebouw, terrein of alarmcentrale en rapporteert hierover.