Beveiliger Ede

Beveiliger 2 - (BBL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou? 

Jij kunt goed doorpakken en hebt een dienstverlenende instelling. Je bent representatief en betrouwbaar en je kunt je mondeling goed uitdrukken. Verantwoordelijkheid ga je niet uit de weg en je bent minimaal 18 jaar oud.

Dulon College: Veiligheid

De opleiding Beveiliger 2

Een deel van de theorielessen wordt op een locatie in Nijmegen gegeven. Het andere deel en de praktijklessen worden op de Dulon locatie te Ede gegeven.
Je wordt opgeleid tot een professionele beveiliger die de veiligheid in verschillende situaties kan waarborgen. Je leert preventief en representatief werken, zodat vervelende situaties worden voorkomen en/of een halt toe geroepen worden. Je ontwikkelt vaardigheden om zaken die niet in orde zijn te herkennen en neemt daar passende maatregelen tegen. Dat leer je op school tijdens de lessen, maar ook tijdens excursies, praktijksimulaties, buitenschoolse activiteiten en de stage. Daarnaast werk je aan je algemene vaardigheden en communicatie, zoals het omgaan met diverse computerprogramma’s, het verlenen van eerste hulp en administratieve taken. Het examen wordt extern afgenomen door de Stichting Vakexamens Particuliere Beveiligingsbranche (SVPB). Voordat je aan de opleiding begint doorloop je een intakeprocedure.

Jouw carrière

Na deze opleiding kun je kiezen uit diverse afwisselende banen waar geen dag hetzelfde hoeft te zijn. Beveiligers voeren werkzaamheden uit op allerlei locaties. Denk aan kantoren, havens, vliegvelden, bedrijventerreinen, scholen, winkels, musea, ministeries of evenementen. Jij zorgt bijvoorbeeld dat bezoekers zorgeloos van een concert kunnen genieten en grote dancefeesten zonder problemen verlopen. Of bewaak jij liever een industrieterrein of groot museum? Ga je voor een baan als mobiel surveillant, dan handel jij alarmmeldingen op correcte wijze af voor een particulier beveiligingsbedrijf. Ook kun je aan de slag als persoonsbeveiliger of vind je een baan bij justitie, de Koninklijke Marechaussee of bij de politie.

relevante stage- en/of werkplek

Om de opleiding te kunnen volgen moet je beschikken over een relevante stage- en/of werkplek in de beveiligingsbranche.


Wil je een leidinggevende functie?

Stroom dan na deze opleiding door naar de opleiding Coördinator Beveiliging (niveau 3).

Beveiliging is een afwisselend beroep waarbij ieders veiligheid voorop staat

Topsporthal - teaser

topsporthal_-_van_der_knaaphal_-_thuisbasis_voor_dulon_college_ede.jpg

Sporten doe jij in de Topsporthal

In de gloednieuwe topsporthal kun je gebruik maken van fitnessapparatuur, hindernisbaan, dojo, klimwand en méér!

Lees meer