Assistent Mobiliteitsbranche (BOL) - Ede

Aanmelden

Jij leert voertuigen en de benodigde gereedschappen graag van binnen en buiten kennen. Je zit niet graag stil en het sleutelen aan diverse soorten voertuigen zie jij wel zitten. Herken jij jezelf hierin? Dan is de opleiding tot assistent in de mobiliteitsbranche vast iets voor jou.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over de opleiding logistiek niveau 1 aan het Dulon College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat dit de opleiding voor jou is? Schrijf je dan direct in.

De opleiding tot assistent mobiliteitsbranche is iets voor jou als je:

✓ met voertuigen en gereedschappen wilt werken

✓ nauwkeurig kunt werken   

✓ graag praktisch aan de slag gaat                    

✓ voor anderen klaar wilt staan

Over de opleiding tot assistent mobiliteitsbranche

Jij ziet het wel zitten om je collega’s te helpen. Van routineklussen tot kleine reparaties: jij gebruikt je tijd graag om anderen te ontzorgen. 

De opleiding assistent mobiliteitsbranche niveau 1 is een brede opleiding. Je leert over verschillende soorten voertuigen, van auto’s en heftrucks tot fietsen. Door in de gehele breedte kennis te maken met de sector, kun je uitzoeken welk onderdeel van de technieksector het beste bij jou past.

Bij deze opleiding leer je voornamelijk door te doen. Je doet eenvoudig reparatiewerk, leert werken met verschillende gereedschappen en zorgt voor een nette werkplek. In veel gevallen ondersteun je ook je collega’s bij hun werkzaamheden.

Naast theorie- en praktijklessen loop je stage. Zo kun je alles wat je op school leert direct in de praktijk brengen. Jouw persoonlijk begeleider op de werkvloer biedt daarbij hulp en intensieve begeleiding. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak direct van een expert. 

BOL of BBL?

BOL staat voor beroepsopleidende leerweg. BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Tijdens je BOL-opleiding leer je door te doen, door middel van praktijkvakken en stages. Tijdens je BBL-opleiding doe je praktijkervaring op bij een leerbedrijf. Bij dit leerbedrijf ben je in dienst. 

De opleiding assistent mobiliteitsbranche wordt ook aangeboden als BBL-opleiding. Twijfel je welke leerweg het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op of mail je vraag naar steljevraag@dulon.nl.

Jouw carrière na je opleiding tot assistent mobiliteitsbranche

Met jouw diploma van de opleiding assistent mobiliteitsbranche niveau 1, kun je aan de slag bij verschillende soorten bedrijven in de mobiliteitsbranche. Denk bijvoorbeeld aan autogarages, autobedrijven, service- en onderhoudsbedrijven en fietsenmakers. 

Je werkt in een werkplaats of op locatie bij een klant. Je voert eenvoudige reparaties uit. Je werkt vaak onder begeleiding van een ervaren collega, dus je staat er nooit alleen voor. 

Doorleren na de opleiding assistent mobiliteitsbranche

Nog niet klaar om het werkende leven in te gaan na je opleiding assistent mobiliteitsbranche niveau 1? Stroom dan door naar een technische niveau 2 vakopleiding aan het Technova College, bijvoorbeeld: 

Waarom de opleiding tot assistent mobiliteitsbranche volgen op het Dulon College?</h2>

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

 

Aanmelden voor de opleiding assistent mobiliteitsbranche niveau 1

Via de aanmeldbutton hieronder meld je je direct aan voor de opleiding assistent mobiliteitsbranche niveau 1 op het Dulon College. 

Aanmelden ->