Assistent logistiek (BOL) - Ede

Aanmelden

Ze noemen jou wel regelneef of -nicht. Organiseren gaat jou makkelijk af. Je bent nauwkeurig en niets ontgaat jou. Als je het ziet zitten om in een dynamische omgeving jouw steentje bij te dragen, dan is de opleiding assistent logistiek niveau 1 iets voor jou.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over de opleiding logistiek niveau 1 aan het Dulon College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat dit de opleiding voor jou is? Schrijf je dan direct in.

De opleiding tot logistiek assistent is iets voor jou als je:

✓ goed kunt plannen en organiseren

✓ oog voor detail hebt   

✓ graag praktisch aan de slag gaat                    

✓ voor anderen klaar wilt staan

Over de opleiding tot logistiek assistent

Jij ziet het wel zitten om je collega’s te helpen met routineklussen en administratieve taken. Zo kun je je collega’s helpen daar waar het nodig is. Als assistent logistiek help je bij het ontvangen en opslaan van goederen. Je verzamelt orders, houdt de voorraad bij en zorgt dat goederen verzonden kunnen worden. Je werkt netjes en nauwkeurig.

In de praktijklessen leer je over alles vervoer en logistieke processen. Van het plaatsen van een order en het organiseren van het vervoer, tot ervoor zorgen dat alles ontvangen en opgeslagen kan worden. Het is een dynamische wereld en er komt meer bij kijken dan je denkt!

Naast theorie- en praktijklessen volg je stage. Zo kun je alles wat je op school leert direct in de praktijk brengen. Jouw persoonlijk begeleider op de werkvloer biedt daarbij hulp en intensieve begeleiding. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak logistiek van een expert. 

BOL of BBL?

BOL staat voor beroepsopleidende Leerweg. BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Tijdens je BOL-opleiding leer je door te doen, door middel van praktijkvakken en stages. Tijdens je BBL-opleiding doe je praktijkervaring op bij een leerbedrijf. Bij dit leerbedrijf ben je in dienst. 

De opleiding assistent logistiek wordt ook aangeboden als BBL-opleiding. Twijfel je welke leerweg het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op of mail je vraag naar steljevraag@dulon.nl.

Jouw carrière na je opleiding tot logistiek assistent

Met jouw diploma van de opleiding logistiek assistent niveau 1 op zak, is de deur naar een carrière in de logistiek voor jou geopend. Je kunt aan de slag bij verschillende soorten bedrijven waarin logistieke processen een belangrijke rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan een transportbedrijf, magazijn of een distributiecentrum. 

In je werk krijg je te maken met het in- en uitladen van goederen en het zorgvuldig verwerken en opslaan ervan. Je werkt onder begeleiding van een ervaren collega, dus je staat er nooit alleen voor. 

Doorleren na de opleiding assistent logistiek

Nog niet klaar om het werkende leven in te gaan na je opleiding assistent logistiek niveau 1? Stroom dan door naar de opleiding logistiek medewerker niveau 2 bij Het Perron.

Waarom de opleiding tot logistiek assistent volgen op het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Aanmelden voor de opleiding assistent logistiek

Via de aanmeldbutton hieronder meld je je direct aan voor de opleiding assistent logistiek niveau 1 op het Dulon College. 

Aanmelden ->