Assistent logistiek (BBL) - Ede

Aanmelden

Organiseren gaat jou makkelijk af. Jij weet hoe je overzicht moet houden, ook als er veel ballen in de lucht gehouden moeten worden. Als je het ziet zitten om in een dynamische omgeving jouw steentje bij te dragen, dan is de BBL-opleiding assistent logistiek niveau 1 iets voor jou.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over de BBL-opleiding assistent logistiek niveau 1 aan het Dulon College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat deze opleiding iets voor jou is? Schrijf je dan direct in.

De BBL-opleiding logistiek assistent is iets voor jou als je:

✓ goed kunt plannen en organiseren

✓ overzicht kunt houden   

✓ graag praktisch aan de slag gaat                    

✓ voor anderen klaar wilt staan

Over de opleiding tot logistiek assistent

Jij wilt graag je collega’s van dienst zijn door te assisteren en administratieve klussen uit te voeren. Zo kun je je steentje bijdragen daar waar het nodig is. Als assistent logistiek help je bij het ontvangen en opslaan van goederen. Je verzamelt orders, houdt de voorraad bij en zorgt dat goederen kunnen worden verzonden. Daarbij werk je netjes en nauwkeurig.

In de praktijklessen leer je over alles wat met vervoer en logistieke processen te maken heeft. Van het plaatsen van een order en het organiseren van het vervoer, tot ervoor zorgen dat alles ontvangen en opgeslagen kan worden. Het is een dynamische wereld en er komt meer bij kijken dan je denkt!

Naast theorie- en praktijklessen ga je in dienst bij een leerbedrijf. Zo kun je alles wat je op school leert direct in de praktijk brengen. Jouw persoonlijk begeleider op de werkvloer biedt daarbij hulp en intensieve begeleiding. Zo leer je de fijne kneepjes van het logistiek van een expert.

Werkplek bij een leerbedrijf

BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Dit houdt in dat je studie bestaat uit een combinatie van werken en leren. Om die combinatie te kunnen maken, ga je in dienst bij een leerbedrijf.

Vóór het begin van de opleiding moet je een werkplek hebben met voldoende werkuren. Dit is een betaalde baan bij een erkend leerbedrijf. Deze werkplek moet je zelf regelen, bijvoorbeeld via Stagemarkt.nl. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via steljevraag@duloncollege.nl.

Wil je niet in dienst bij een leerbedrijf? De assistent logistiek medewerker wordt ook aangeboden in BOL (beroepsopleidende leerweg). Ook bij BOL leer je door te doen, alleen loop je dan stage.

Jouw carrière na je BBL-opleiding assistent logistiek</h2>

Met een diploma van de BBL-opleiding logistiek assistent niveau 1, is de deur naar een carrière in de logistiek voor jou geopend. Je kunt aan de slag bij verschillende soorten bedrijven waarin logistieke processen een belangrijke rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan een transportbedrijf, magazijn of een distributiecentrum. 

In je werk krijg je te maken met het in- en uitladen van goederen en het zorgvuldig verwerken en opslaan ervan. Je werkt onder begeleiding van een ervaren collega, dus je staat er nooit alleen voor. 

Doorleren na de BBL-opleiding assistent logistiek

Nog niet klaar om het werkende leven in te gaan na je opleiding assistent logistiek niveau 1? Stroom dan door naar de opleiding logistiek medewerker niveau 2 bij Het Perron. 

Waarom de BBL-opleiding assistent logistiek volgen op het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Aanmelden voor de BBL-opleiding assistent logistiek

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor de BBL-opleiding assistent logistiek niveau 1 op het Dulon College.