Assistant Business Services (BOL) – Velp

Aanmelden

Als het om business gaat, moet je kunnen bouwen op je basis. Die basis leg je met de opleiding assistant business services op het Astrum College in Velp. Wij gaan uit van jouw talenten om je de kennis te geven die jij straks nodig hebt om jouw pad te banen in de wereld van financiën en administratie. Want jouw weg is goud waard.

Nieuw: deze opleiding is een samenvoeging van de voormalige opleidingen Medewerker Secretariaat & Receptie en Medewerker (Financiële) Administratie.

Iets voor jou als je:

✓ Nauwkeurig werkt               ✓ Graag met taal én cijfers bezig bent

✓ Representatief bent       ✓ Goed met mensen overweg kunt

Over deze administratiemedewerker-opleiding

Tijdens de opleiding leer je alles over beroep secretarieel/financieel medewerker. Dat is een hele brede en veelzijdige functie waarin je veel uiteenlopende werkzaamheden mag verrichten. In theorie- en praktijklessen, praktische opdrachten, projecten en simulaties krijg jij dit allemaal aangeleerd. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Administratieve gegevens (zoals inkoopfacturen en pakbonnen) verwerken
  • Zakelijke brieven schrijven
  • Vergaderingen plannen en 
  • Agenda’s bijhouden
  • Telefoongesprekken en post afhandelen
  • Bezoekers ontvangen

Je oefent veel op school, onder het toeziend oog van je studieloopbaanbegeleider en docenten uit de praktijk. Je krijgt ook vakken zoals ICT, Engels en Nederlands. En natuurlijk is stage lopen (beroepspraktijkvorming) een belangrijk onderdeel van je opleiding. Zo leg jij een basis waarop je je hele loopbaan kunt bouwen.

Jouw carrière als assistant business services

Na je opleiding ga jij aan de slag op de receptie of de financiële afdeling van een bedrijf. Dat kan zowel een kleine organisatie als een groot bedrijf zijn, en in allerlei verschillende sectoren. Er is bijna geen plek waar jouw rol niet nodig is. Als assistent business services ga jij je bezighouden met taken zoals gegevensinvoer, administratie en het ondersteunen van collega’s daarin. Ook onderhoud je extern contact door de telefoon aan te nemen en post af te handelen. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt van de organisatie.

Doorleren na je administratie-opleiding mbo

Omdat assistent business services een brede opleiding is, heb jij straks een sterke basis waarmee je alle kanten op kunt. Ga bijvoorbeeld voor een van de onderstaande mbo 3-opleidingen. Welke richting jij ook kiest: bij ons krijg je de persoonlijke aandacht en begeleiding om jouw eigen weg te ontdekken, uit te stippelen en te bewandelen.

Waarom een opleiding administratie op het Astrum College?

Met deze (financiële) administratie-opleiding pak jij jouw wereldwijde kansen. Je wordt wegwijs gemaakt in de wereld van business, cijfers, verkopen en organiseren – ook op internationaal gebied – en je kunt naar het buitenland voor een reis of stage. Dat terwijl er alle aandacht voor jouw mogelijkheden is. Het Astrum College maakt werk van jou.

✓ Internationale stages en opleidingen                 ✓ Praktijk als leeromgeving

✓ Kleinschalig met persoonlijke begeleiding         ✓ Wereldwijde kansen

Aanmelden administratie-opleiding assistant business services

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op het Astrum College.

Deze studie in cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Ondersteunende administratieve beroepen BOL