Assistant Business Services (BOL) - Ede

Aanmelden

Ben jij klantgericht dienstverlenend ingesteld, maar ook zelfstandig en proactief? Dan is de opleiding assistant business services van het Dulon College in Ede echt iets voor jou. Je leert hier onmisbaar ondersteunend werk in de zakenwereld verrichten, maar hebt het als student zelf voor het zeggen. Zo word jij je toekomst de baas.

Nieuw: deze opleiding is een samenvoeging van de voormalige opleidingen medewerker secretariaat & receptie en medewerker (financiële) administratie.

Iets voor jou als je:

✓ Zorgvuldig en zelfstandig bent              ✓ Graag met cijfers werkt

✓ Uitstekend kunt samenwerken              ✓ Goed instructies op kunt volgen

Over de opleiding assistant business services

Met deze administratie-opleiding word je goed voorbereid op een onmisbare ondersteunende functie in de zakelijke dienstverlening. Je leert hoe je het beste zelfstandig, nauwkeurig en overzichtelijk kunt werken. Ook planning en prioriteiten zijn belangrijk: wat ga je als eerste doen en wat daarna? Daarnaast leer je over zaken zoals omgaan met vertrouwelijke gegevens en klantcontact. Je ontwikkelt een klantgerichte houding en sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als (basis) Engels. Met je diploma op zak ben helemaal klaar voor een baan in de zakenwereld.

Jouw carrière als assistant business services

Als afgestudeerd assistant business services mag je gaan werken binnen het mkb, bij een grote organisatie, een gemeente of zelfs als ondersteuning voor een zzp’er. Jouw dagelijkse werk is heel veelzijdig. Je gaat je aan de ene kant veel bezighouden met administratief werk, zoals agendabeheer, notities van overleggen maken, receptiewerkzaamheden, gegevens en informatie verzamelen en controleren, en de administratie van lonen, crediteuren en debiteuren.

Maar aan de andere kant is klantencontact een van jouw meest belangrijke taken. Dat kan fysiek, telefonisch of online zijn. Je neemt de telefoon aan, verstuurt brieven en e-mails en ontvangt bezoek op locatie, waarbij je ook vergaderruimtes klaarmaakt. Je geeft informatie, verwijst naar de juiste plek of persoon, beantwoordt vragen en neemt, als het voorkomt, klachten of problemen in ontvangst. Door jou voelen gasten, klanten en andere (zakelijke) relaties zich welkom en geholpen.

Doorleren na deze opleiding

Na deze opleiding kun je doorstromen naar de nieuwe niveau 3-opleiding allround assistant business services. Liever iets anders? We kijken graag samen met je naar wat past bij jouw talenten en mogelijkheden.

Waarom een opleiding op het Dulon College?

Jezelf kunnen zijn is een belangrijke voorwaarde om als mens te kunnen groeien. Op het Dulon College heb jij het daarom zelf voor het zeggen. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijg jij de kans om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Aanmelden administratie-opleiding mbo

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op het Dulon College.

BEPERKT AANTAL OPLEIDINGSPLAATSEN BESCHIKBAAR (NUMERUS FIXUS)

Voor deze opleiding is voor schooljaar 2023-2024 een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar, namelijk 20. Dit heeft te maken met het aantal beschikbare stageplaatsen en de arbeidsmarkt. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding: wie zich als eerst aanmeldt, is als eerste aan de beurt. Daarbij hanteren we een wachtlijst van 20 plaatsen.