Allround Medewerker IT systems and devices (BOL) - VELP

Aanmelden

Technologie verandert razendsnel. Netwerken moeten steeds groter, sneller en beter zijn. Weet jij hiermee om te gaan? Ben je op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen én die uit het verleden? En wil je je bezighouden met onderhoud, beheer en veiligheid van netwerken en computers? Schrijf je dan in voor de opleiding allround medewerker IT systems and devices op het Astrum College in Velp!

Iets voor jou als je:

✓ Altijd met computers en netwerken bezig bent ✓ Proactief en kritisch durft te zijn

✓ Kunt doorzetten en omgaan met tijdsdruk ✓ Nauwkeurig en klantgericht werkt

Over de opleiding allround medewerker IT systems and devices

Tijdens de mbo niveau 3-opleiding allround medewerker IT systems and devices van alles over apparatuur, programmatuur, netwerken en bekabeling. Je leert allerlei hard- en softwarepakketten installeren, maar wordt ook getraind in het aanleggen van bekabeling en het deskundig ondersteunen van computergebruikers. Zo ontwikkel je een scherp oog waarmee je problemen snel signaleert. Er wordt tijdens de opleiding bovendien ook aandacht besteed aan jouw communicatieve vaardigheden, zodat je jouw kennis goed kunt communiceren. Bijvoorbeeld wanneer je de ICT- of netwerkbeheerder moet inschakelen.

Jouw carrière als allround medewerker IT

Tegenwoordig heeft bijna elk bedrijf wel een ICT- of automatiseringsafdeling. Dat geeft jou veel kansen in een breed werkterrein. Jij wordt bijvoorbeeld het directe aanspreekpunt van een helpdesk, gaat als thuismonteur bij telecomaanbieders aan de slag, of werkt bij een gespecialiseerde computerwinkel of -leverancier waar je klanten professioneel advies geeft.

Waarom mbo ICT niveau 3 op het Astrum College?

Iedereen studeert op een eigen manier. Op het Astrum College is daar alle ruimte voor. Meer theorie of liever praktijk? Extra begeleiding nodig? Het kan allemaal. We hebben aandacht voor jouw mogelijkheden en maken, samen met jou, werk van jouw dromen en talenten. Zo kun jij lekker jezelf blijven en jezelf steeds opnieuw uitvinden.

✓ Kleinschalige structuur, ongedwongen sfeer ✓ Fijne mix van theorie en praktijk

✓ Elke student een studieloopbaanbegeleider     ✓ Jij kiest hoe je wilt leren

Doorleren na de opleiding allround medewerker IT systems & devices

Na het behalen van je diploma kan je doorstromen naar de niveau 4 opleiding binnen ICT. Dit is de opleiding expert IT systems & Devices

Aanmelden voor de opleiding allround medewerker IT systems & devices 

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor een opleiding op het Astrum College.

Deze studie in cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers ICT Support BOL-3