UPGRADE_ROC A12 Motorvoertuigentechniek Vallei garagebedrijven

UPGRADE en ROC A12 zetten praktijkgerichte training Motorvoertuigentechniek op

14-03-2018

ROC A12 heeft in samenwerking met UPGRADE, examentrainingen opgezet voor werknemers van garagebedrijven die getraind willen worden op het gebied van reparatie en- of diagnose.

In deze examentrainingen krijgen de belangrijke onderdelen die in de praktijk van alledag wat minder vaak voorkomen extra aandacht. Op zo’n manier neemt de slagingskans van de student toe. Zo is er extra aandacht voor bijvoorbeeld het lezen van elektrische schema’s, het werken aan versnellingsbakken en het zoeken naar storingen in elektrische schema’s.

Vakbekwame monteurs

ROC A12 en UPGRADE willen samen met de meewerkende bedrijven ervoor zorgen dat onderwijs en arbeidsmarkt goed op elkaar aansluiten, zodat de regio over vakbekwame monteurs blijft beschikken. 

Veel animo

Veel garagebedrijven in de regio hebben al ingetekend op dit aanbod. Inmiddels zit de tweede groep al vol en zijn er slechts 2 plaatsen vrij in de derde groep. Indien ook die volstroomt zal een vierde groep gevormd worden.

UPGRADE

UPGRADE verzorgt, in samenwerking met ROC A12, opleidingen voor volwassenen. Dat kunnen werkenden zijn, maar ook niet-werkenden.
Meer informatie over UPGRADE? Bekijk de website.