ICT_Valley_Food_Ede_Campus_ScenePicker_radio

Succesvolle samenwerking ROC A12 en ICT Valley

30-04-2018

Op Woensdag 25 april had Omroep Ede een bijzondere uitzending bij Business Club Radio. In een special is het complete project ScenePicker van ICT Valley en de ICT Campus - Food Valley i.s.m. ROC A12 verteld. 

Na een introductie door Gerrit Valkenburg over ICT Valley en Jan Langedijk van ICT Campus is ook Maarten Griffioen (studentenbegeleider van ROC A12) aan het woord en vertelt over hun projecten en de selectie daarvan voor en door de studenten. Daarna komt het verhaal van Bas Govers over het probleem dat opgelost moest worden en de moedige studenten web developers Stef Roes en Stefan Jovanovic die het opgepakt hebben als afstudeeropdracht. een eenvoudige opdracht! Vervolgens vertelt ondernemer Gé M. van den Brink van @Rozenburg Assuradeuren BV dat hij er een kans in ziet dat het goed zal landen in de markt en vertelt over het opzetten van de BV en het inrichten van de administratie.
ScenePicker wordt vanaf het begin tot aan de huidige status uitgelegd door de betrokkenen. Het nu ontwikkelde prototype van een product voor Videobewerking/scene selectie en klantcommunicatie is klaar voor de pilots, waaronder bij Omroep Ede. Een prachtige afwisselende uitzending met een muziekkeuze die op het onderwerp was geselecteerd.

Bekijk de uitzending hier en bezoek de website van ScenePicker hier.