start  nieuw opleidingstraject helpende plus 2

Start nieuw opleidingstraject Helpende plus 2+

06-09-2019

Op 12 november 2019 start de eerste groep in Ede bij het Dulon College en op 15 januari 2020 start in Arnhem/Velp de eerste groep bij het Astrum College van het nieuwe opleidingstraject Helpende Plus (2+).

Dit opleidingstraject is op verzoek van de overheid en werkgevers ontwikkeld. Het opleidingstraject is geschikt voor personen die het diploma Dienstverlening - Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 hebben en die zich graag verder willen ontwikkelen in hun werk. Hiermee kunnen zij taken overnemen van een Verzorgende IG. Wil je weten welke taken kijk dan snel op onze site!

Het keuzedeel Helpende Plus (2+) is ontwikkeld door SBB en erop gericht Helpenden meer bevoegdheden te geven en daardoor Verzorgenden te ontlasten. Dit is alleen mogelijk indien zij in het bezit zijn van dit officiĆ«le landelijk erkende mboĀ Certificaat Helpende Plus (2+)

Samen met werkgevers zetten wij ons in om medewerkers op te leiden tot multi inzetbare professionals. Het keuzedeel Helpende Plus (2+) voldoet aan de subsidie eisen van het sectorplan plus Zorg & Welzijn activiteit D. Training en Ontwikkeling. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw medewerkers maar ook geven wij u graag informatie over de subsidies voor u als werkgever! Uiteraard is het ook mogelijk om dit zeer gewilde keuzedeel incompany aan te bieden.

Wil je meer weten en/of aanmelden? Klik hier.

Voor meer informatie neem contact op met onze opleidingsadviseur Diane van Moerkerk, E: d.vanmoerkerk@upgrade.nu of 06-15070371.