Neem online een kijkje bij Dulon College

14-04-2020

Een nieuwe school uitkiezen is nog lastiger nu je ineens geen open dagen meer kunt bezoeken. Hoe moet je dan een keuze maken? Als ouder wil je het beste voor je kind. Jouw puber wil dat dit de tofste school is, met de leukste leraren, vakken en roosters. Het Dulon College heeft hier iets op bedacht; een online open dag! Op donderdag 21 april kun je om 15.00 verschillende presentaties van vakdocenten volgen en via een handige chatfunctie kun je direct je vragen stellen.

Het is al zo spannend om een nieuwe school uit te kiezen en dan zijn we ook nog in deze vreemde tijd beland”, zegt Femmy Rave, directrice van het Dulon College. Zij ziet het als haar persoonlijke missie om jongeren een zo goed mogelijk beeld van haar school te geven. “Het is belangrijk om een opleiding te vinden die bij je past.”

Blijf jezelf verbazen op het Dulon College!

“Er worden straks mensen gevraagd voor beroepen die wij nu nog niet kennen”, zegt Femmy. Daarom is wendbaar onderwijs volgens haar het sleutelwoord. “Wij creëren een omgeving waarin we studenten uitdagen om hun persoonlijke talenten te ontwikkelen, daarmee worden ze eigenaar van hun eigen leerproces.

Wij stimuleren je iedere dag om jezelf te blijven ontwikkelen en verbazen.

Het Dulon College probeert de nieuwsgierigheid van studenten te stimuleren, zo vertelt Femmy: “Omdat beroepen zo snel veranderen is het belangrijk dat een student zich kan aanpassen op de behoeften in de maatschappij. Een flinke dosis nieuwsgierigheid helpt hierbij. Daarom dagen wij je uit om jezelf te blijven verbazen en dit vast te houden, ook als je straks aan het werk bent. Zo blijf je groeien als mens en professional, ook als de wereld om je heen verandert.”

Jij bent aan zet

Op deze school ben jij dus aan zet! “Het draait om jouw talenten, jouw toekomstplannen en jouw leerdoelen. Er is er maar één die daarover gaat en dat ben jijzelf'”, aldus Femmy. Het Dulon College helpt je hierbij, je leert hier om zelfstandig te leren, op jouw niveau en aan je eigen doelen. Met moderne technologie en persoonlijke aandacht van betrokken docenten.

Als je weet waarvoor je leert, leer je makkelijker en met meer plezier!

“Gepersonaliseerd leren noemen we dat. Als je weet waarvoor je leert, leer je makkelijker en met meer plezier, daar geloven wij in”, zegt Femmy vastberaden. Kortom; het Dulon College staat voor uitdaging, ontwikkeling en veel praktijkervaring. Een school waar jij je thuis voelt, zodat je nu en in de toekomst verbazingwekkend jezelf kunt zijn.

Kom online kennis maken

Op donderdag 21 april ervaar je de docenten en interessante lessen van het Dulon College zelf. De online open dag start om 15.00 uur via deze website! Je kunt verschillende online presentaties volgen van vakdocenten en via de chatfunctie direct al je vragen stellen over de opleiding en school.
Ben jij nu al nieuwsgierig naar deze school? Neem alvast een kijkje!

Binnenkijken bij Dulon College

Wil je nog meer zien? Bekijk het Youtube-kanaal van het Dulon College.

bron: Indebuurt Ede