Technova College Ede

Infoavond ROC A12, Dulon College en Astrum College

04-06-2018

Dinsdagavond 5 juni 2018 openen het ROC A12, het Dulon College en het Astrum College hun deuren voor toekomstige studenten. Leerlingen die zich orienteren op een mbo-opleiding en hun ouders zijn van harte welkom op de locaties in Ede, Arnhem/Velp en Veenendaal. 

Kies de opleiding die bij jou past!

Tijdens de infoavond vertellen docenten en studenten over de mbo-opleidingen en kun je de sfeer proeven op de verschillende locaties. Kom dan naar een van onze locaties waar docenten aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en te helpen bij het kiezen van de juiste studie. Ook zijn er student-ambassadeurs aanwezig die je vertellen over hun studie. 

Mogelijkheden van vavo 

Sta je er niet goed voor, zak je dit jaar of heb je een profiel dat niet aansluit bij je gedroomde vervolgopleiding? Tijdens de infoavond vertellen docenten van het Voortgezet Algemeen Volwassen Onderwijs (vavo) van het Dulon College in Ede je meer over de mogelijkheden die bij jou passen.

Locatie en tijd

Dinsdag 5 juni, van 18.30-20.30 uur Op de website www.a12.nl/opendagen staat een overzicht van de locaties die geopend zijn.