Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 54

 • 18 december 2019

  Lienke stroomt door van mbo naar hbo

  Lienke Stehouwer (21) heeft de opleiding Onderwijsassistent afgerond aan het Dulon College in Ede. Ze is doorgestroomd naar de hbo opleiding Social Work bij de Christelijke Hogeschool Ede (CHE).

  Lees meer
 • Studenten Astrum College leren werken met nieuwste zorgsystemen
  12 december 2019

  Studenten leren werken met nieuwste zorgsystemen

  De zorgsector in Nederland is dringend op zoek naar goed opgeleide medewerkers. Elke zorginstelling heeft te maken met tekorten en de verwachting is dat het aantal vacatures bij zorginstellingen in de komende jaren alleen maar verder gaat toenemen.

  Lees meer
 • smart_industry_mechatronica_technova
  29 november 2019

  Mechatronica presenteert Smart Industry-lijn

  Studenten, docenten, bedrijfsleven en familie waren aanwezig bij de presentatie van een intensief samenwerkingsproject.

  Lees meer
 • Johan Berkhout mbo'ers pakken aan Technova
  27 november 2019

  Finale Mbo'ers pakken aan

  Na een pittige battle op het scherpst van de snede vond op maandag 18 november in Apeldoorn de ontknoping van 'Mbo'ers Pakken Aan'. In de daverende finale op het podium van Theater Orpheus in Apeldoorn heeft Tv-presentator Jan Versteegh de vijf nieuwe winnaars in het mbo bekendgemaakt. Onder het toeziend oog van honderden collega's, vrienden en familieleden zijn de awards van het Ambassadeursgala uitgereikt.

  Lees meer
 • Nieuwe winkel in Velp - De Astrum Store
  13 november 2019

  Nieuwe winkel in Velp: De Astrum Store

  VELP – Maandag 11 november werd de Astrum Pop-Up Store aan Den Heuvel in Velp door wethouder Dorus Klomberg en de Directeur van het Astrum College officieel geopend. De tijdelijke winkel is gevestigd in een deel van de voormalige bieb / Nieuwe Ruimte.

  Lees meer
 • Kampioenen!!
  24 oktober 2019

  Laurens de Wit wint samen met studententeam de Ford Fiesta Sprint Cup

  Samen met Laurens de Wit heeft het Technova Racing Team het kampioenschap in de Ford Fiesta Sprint Cup binnen gehaald. Wat een ongelooflijk resultaat om met een studententeam een rijder kampioen te mogen maken. De Vakgarage auto ging dit weekend weer als een speer. Pole position in de kwalificatie en uiteindelijk in beide races op P1.

  Lees meer