Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 31

 • Dulon College sponsorloop voor Manege zonder Drempels
  21 december 2018

  Sponsorloop voor Manege zonder Drempels

  Team Veiligheid van het Dulon College loopt een geweldig bedrag bij elkaar met de sponsorloop voor Manege zonder Drempels!

  Lees meer
 • het_technova_college_krijgt_een_spiksplinternieuwe_auto_van_bochane.jpg
  4 december 2018

  Het Technova College krijgt een spiksplinternieuwe auto

  EDE- Studenten en docenten van de opleiding Motorvoertuigentechniek van het Technova College hebben afgelopen vrijdag in hun werkplaats een nieuwe Renault Capture in ontvangst genomen. After Sales Manager, Patrick Schoonhoven (autobedrijf Bochane), overhandigde de sleutel aan Tineke Tool, teamleider Motorvoertuigentechniek.

  Lees meer
 • 3 december 2018

  TechnoDiscovery FoodValley

  Vanaf 2020 moet elke school voor primair onderwijs aandacht besteden aan Wetenschap & Technologie. TechnoDiscovery kan een belangrijke rol spelen bij de invulling daarvan.

  Lees meer
 • Ik Zorg. Astrum College Dulon College en UPGRADE doen mee
  22 november 2018

  Werkveld bundelt krachten om meer mensen te interesseren voor een baan in Zorg en Welzijn

  Het tekort aan medewerkers in de zorg- en welzijnsector is een van de grootste uitdagingen voor de komende jaren. Als we nu niets doen, dan dreigt een tekort tot wel 125 duizend zorg- en welzijnsmedewerkers in 2022. Daarom startte het Ministerie VWS onlangs de arbeidsmarktcampagne Ik Zorg.

  Lees meer
 • Studenten Dulon College helpen in verpleeghuis Walraven
  19 november 2018

  Studenten helpen in verpleeghuis

  Genieten van boerderijdieren, een lekker kopje chocomel met slagroom erbij. Eerstejaars studenten van het Dulon College in Ede bezorgden ouderen van verpleeghuis Walraven vrijdag een fijne middag. Het was de afsluiting van tien weken praktijkervaring voor 28 studenten van de Mbo-opleidingen verpleegkunde en verzorgende. Deze nieuwe manier van praktijklessen beviel hen.

  Lees meer
 • Sinterklaasjournaal Ede AV specialisten Technova College
  12 november 2018

  Het Sinterklaasjournaal geproduceerd door studenten AV specialist

  Ook in 2018 zend EdeTV een Sinterklaasjournaal uit. Geproduceerd door onze studenten AV Specialist in samenwerking met lokale middenstand, juffrouw Sara, de burgemeester, test-piet en de sint zelf natuurlijk.

  Lees meer