Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 23

 • ROC A12 ontvangt kwaliteitskeurmerk voor internationaliseringsactiviteiten
  3 november 2017

  ROC A12 ontvangt kwaliteitskeurmerk voor internationaliseringsactiviteiten

  Afgelopen dinsdag reikte het Nationaal Agentschap Erasmus+ de VET Mobility Charter uit aan vijf onderwijsinstellingen, waaronder ROC A12! De Charter is een certificaat voor bewezen kwaliteit van internationaliseringsactiviteiten en opname in het onderwijscurriculum. De uitreiking vond plaats in Utrecht.

  Lees meer
 • 29 september 2017

  Buurtbewoners op bezoek bij het Dulon College

  Het Dulon College kreeg op 28 september bezoek van de buurtbewoners van de Reehorsterweg en de leerlingen van de omringende basisscholen en voortgezet onderwijs. Zij waren uitgenodigd om kennis te komen maken met studenten en docenten van het Dulon College.

  Lees meer
 • 22 september 2017

  Intensieve samenwerking ROC A12 met sociaal woonconcept ‘Welkom’

  In Veenendaal verzorgt ROC A12 sinds september 2017 leertrajecten voor cliënten van Welkom. Welkom is een sociaal woonconcept waar mensen wonen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben op het gebied van wonen, werken, leren en zorg.

  Lees meer
 • 19 september 2017

  Ondertekening Burgerschapsagenda én oproep aan alle burgemeesters

  Op donderdag 14 september jl. heeft Ton Heerts, voorzitter van de MBO Raad, namens de mbo-scholen zijn handtekening gezet onder de Burgerschapsagenda mbo. Tijdens de speech heeft Ton Heerts een oproep gedaan alle burgemeesters om tenminste één keer per jaar op een mbo-school in hun stad in gesprek te gaan met mbo’ers.

  Lees meer
 • studeren bij het Dulon College ede
  17 augustus 2017

  Nieuwe structuur ROC A12

  ROC A12 heeft de afgelopen jaren toegewerkt naar een andere structuur. Onder de paraplu van ROC A12 gaan de locaties zich op eigen wijze profileren, hanteren een nieuwe naam en een nieuw logo. Het doel is het kleinschalige karakter van het onderwijs te benadrukken, de betrokkenheid van studenten bij de school te vergroten en de relatie met de omgeving te versterken.

  Lees meer
 • 4 juli 2017

  Meer dan 100 studenten verpleegkunde ontvangen diploma

  Op donderdag 29 juni jl. was het druk aan de locatie Reehorsterweg van het ROC A12. Vrolijke gezichten, mooi aangeklede studenten en een hal vol bloemen. Maar liefst 109 studenten Verpleegkunde ontvingen in het bijzijn van familie en vrienden hun diploma.

  Lees meer