blog Mandy Versluis genomineerde uitblinker

Mandy Versluis: “Geen probleem houdt mij tegen, ik zoek altijd naar oplossingen”

15-08-2017

Mandy Versluis, Bedrijfsadministratie niveau 4, 3e jaars

 “Ik was heel verrast toen meneer Derksen aangaf dat hij en mijn andere docenten mij genomineerd hadden. Het is een hele nieuwe ervaring en ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat lopen en wat er gaat gebeuren.”

 

Mandy Versluis genomineerde uitblinker
Mandy Versluis - student Bedrijfsadministratie

Genomineerde Uitblinker 2017

Ik ben één van de vijf genomineerde Uitblinkers van ROC A12. Het is een hele nieuwe ervaring en ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat lopen en wat er gaat gebeuren. Tijdens het hele traject als uitblinker zal ik mijzelf waarschijnlijk ook sterker maken. Ik vind het soms nogal moeilijk om in het middelpunt te staan of over mijzelf te vertellen. Maar ik verwacht door alle hulp, toch goed op het podium te kunnen staan tijdens de finale en mijzelf goed te kunnen presenteren.

Twee mbo opleidingen

Na de opleiding Maatschappelijke Zorg bij team Zorg & Welzijn kon ik geen baan vinden. Ik ging op zoek naar een oplossing in de vorm van een vervolgstudie. Dat werd de opleiding Bedrijfsadministrateur, omdat ik talent heb op gebied van wiskunde en rekenen, wederom bij ROC A12.

Welke speciale prestatie heeft Mandy geleverd?

Volgens haar docenten is Mandy betrokken en een zeer open student. Ze heeft genoeg hindernissen in haar schoolloopbaan gehad, waaronder haar visuele beperking. Maar ze zal nooit klagen of opgeven. Mandy zoekt de oplossing en gaat daar dan vol voor.

Mijn toekomstplannen

Na het afstuderen op niveau 4 ga ik op zoek naar een baan. Waarschijnlijk in deeltijd omdat ik ook graag een hbo studie bedrijfseconomie wil volgen. Maar ik wil, na 6 jaar in de schoolbanken gezeten te hebben, graag het bedrijfsleven leren kennen.   

Na een spannende strijd is Femke Rops (student Fotografie) op 22 mei verkozen tot ROC A12 Uitblinker 2017. Femke was één van de vijf genomineerde Uitblinkers van ROC A12. Tijdens de feestelijke finale in Veenendaal werden de studenten getest door de jury tijdens een speeddate en een vragenronde en spraken docenten en studenten lovende woorden over de kandidaten. Na intensief beraad werd Femke gekozen tot winnaar.

Reactie toevoegen