Inburgering en NT2

Moet je inburgeren? Wil je het staatsexamen halen? Kom dan naar het Dulon College. Wij leren je de Nederlandse taal te verstaan, spreken, lezen en schrijven. We bieden cursussen op alle niveaus. Van alfabetisering, A0, A1, A2 tot en met B1.

Waarom inburgeren bij het Dulon college?

  • Onze inburgeraars behalen goede resultaten
  • Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Inburgeren
  • Onze docenten zijn ervaren én gekwalificeerd
  • We geven les zowel overdag als ‘s avonds
  • De lessen worden gegeven in groepen met medecursisten die ongeveer op hetzelfde niveau zitten als jij
  • Veel lesstof staat ook online, zodat je ook thuis kunt oefenen.
  • Je kan tijdens de openingsuren van de school altijd een computer gebruiken in ons studiecentrum
  • Het is mogelijk om in te stromen in mbo-opleidingen van een van onze scholen.

Inhoud van de lessen

Je gaat drie dagdelen per week naar school. Je krijgt in een groep les op je eigen niveau en tempo. De docent geeft les aan de hele groep. Afwisselend werk je soms ook alleen of in kleine groepjes. Taalvrijwilligers helpen de docent tijdens de les. Thuis ga je ook oefenen en huiswerk maken. Je gaat studeren vanuit je boek. En je maakt oefeningen op de website die bij het boek hoort.

De lessen bereiden je voor op de examens lezen, schrijven, spreken, luisteren en KNM (kennis van de Nederlandse maatschappij). ONA (oriëntatie op de Nederlands arbeidsmarkt) geven we in een aparte cursus.

Kosten

De lessen kosten € 13,50 per uur. Dat is exclusief lesmateriaal en examenkosten. De kosten voor de totale cursus zijn voor iedereen verschillend en zijn afhankelijk van ja startniveau, je studievaardigheid, je leertempo en hoeveel uur je naar school gaat. Bijna iedereen die wil inburgeren kan een lening aanvragen bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs). Kijk hier hoe dat werkt.

Aanmelden

Vul het webformulier in om je aan te melden

Na aanmelding nodigen we je uit voor een (gratis) intakegesprek. Tijdens de intake toetsen we je taalniveau. We vragen je naar jouw leer- en werkachtergrond, motivatie en beschikbaarheid. Daarna adviseren we welke cursus het beste bij je past. Direct naar aanmelden

Startdatum

Je kan je op elk moment in het jaar inschrijven. Aan het begin van iedere maand starten de lessen.

Meer informatie 

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp                    06 – 30 17 96 09
Telefoon                      0318 – 66 42 00
E-mail                          info@upgrade.nu

 

Inburgeringstrajecten van UPGRADE worden vanaf januari 2021 aangeboden door het Dulon College, onderdeel van ROCA12, onder het bestuur van Christelijke Onderwijs Groep Vallei en Gelderland-Midden (COG).

Blik op werk controleert jaarlijks of onze inburgeringscursussen nog voldoen aan de eisen van het keurmerk. Zo ben je er zeker van dat we goede kwaliteit leveren!

Blik op Werk >

Entree +

Entree+ is een mbo niveau-1 opleiding voor anderstaligen. In maximaal twee jaar leer je Nederlands spreken en alles over hoe het is om in Nederland te werken.

Meer informatie